Fair Fashion Outfits

Fair Fashion: Vrolijke zomeroutfit van watMooi (+ winactie)

Deze week wordt het heerlijk weer! Tijd om je zomerkleding uit de kast te halen! Vandaag laat ik mijn duurzame zomeroutfit van watMooi zien.

Mooie webshop

Ik heb al een paar keer over watMooi geschreven. Het is zo’n fijne webshop vol eerlijke en duurzame kledingmerken, zoals Armedangels, People Tree, Alchemist en Rhumaa, maar ze verkopen ook King Louie en A Beautiful Story. En daar ga ik vandaag wat meer over vertellen.

Happy vibes

Dit vrolijke t-shirt komt uit de zomercollectie van het Nederlandse retro merk King Louie. Hij is gemaakt van 100% biologisch katoen en is super zacht en stretchy. Door de vele verschillende kleuren in het streepjesprintje kun je ‘m met van alles combineren, maar ik draag hem het liefst met een simpele spijkerbroek.

In deze blogpost heb ik ook al geschreven over King Louie. Ik ben nog steeds een grote fan van dit merk! Ze werken met duurzame materialen, zoals biologisch katoen, tencel en gerecycled polyester. En wie denkt dat eerlijke mode saai is, moet maar eens kijken naar de nieuwe collectie van King Louie. Alleen maar zomerse kleuren en vrolijke printjes!

Black & gold

Mijn oorbellen zijn gemaakt van glaskralen en in het midden hangt een citrien edelsteentje, dat staat voor optimisme en zelfvertrouwen. Deze gouden oorbellen zijn helaas uitverkocht bij watMooi, maar de zwarte zijn nog wel te koop. De zwarte oorbellen hebben een onyx edelsteen, dat concentratie en vastberadenheid symboliseert.

De oorbellen zijn van het Nederlandse merk A Beautiful Story. De sieraden worden gemaakt in Nepal door een paar zilversmeden en een kleine groep Nepalese vrouwen die er allemaal fulltime werken en een eerlijk salaris verdienen. Alle sieraden hebben een mooi symbool of bijzondere betekenis. Lees hier meer over het mooie verhaal van A Beautiful Story.

Winactie + kortingscode

Wil jij ook een nieuwe eerlijke zomeroutfit? Ik mag namens watMooi 2 cadeaubonnen van €25 verloten. Je kan meedoen via Instagram. Niet gewonnen of kan je niet wachten? Dan kun je alvast een nieuwe outfit bestellen met de code djuli21. Daarmee krijg je 20% korting op je bestelling (niet geldig op items uit de sale).

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen.

Lees ook:
Fair Fashion: Mijn favorieten uit de nieuwe collectie van watMooi
Outfit of the day: Rok met flowerprint 
Mijn winteroutfit van watMooi

2 thoughts on “Fair Fashion: Vrolijke zomeroutfit van watMooi (+ winactie)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *