Winactie Lima
Vegan Food

Winactie: vegan foodpakket van Lima

Mint Green Mind bestaat vandaag 1 jaar! Van Lima kreeg ik een pakket met allemaal heerlijke vegan producten om te testen. En het leukste is: ik mag nog zo’n pakket weggeven aan één van jullie!

Winactie Lima

Lima is een biologisch merk en hun assortiment bestaat voornamelijk uit vegan producten. Ze verkopen handige basics (zoals pasta, plantaardige melk en muesli), maar ook wat specialere producten (zoals rijststroop, agar agar en seitan). In dit pakket vind je zowel wat basics als speciale producten.

Dit zit er allemaal in:

Chicorei instant
Alternatief voor koffie
Instant miso soup
Met gember
Kukicha thee
Japanse groene thee
Hot chili & lemon tamari
Lekker om mee te wokken
Chili tortilla chips
Dip it in homemade guacamole
Spelt choco cakes
Speltwafels met pure chocola
Rice cuisine
Plantaardige kookroom op basis van rijst
Vegi mix
Rijst, linzen en sesam
Green t’e
Met vlierbloesem
Rijstmelk
Mijn favoriete plantaardige melk!
Balsamico bianco
Altijd handig om in huis te hebben

Let op: de tortilla chips worden in het pakket van de winnaar waarschijnlijk vervangen door een ander product.

Winactie Lima

Ik heb al heel veel producten van Lima geprobeerd, omdat ik in een biowinkel heb gewerkt waar we bijna al hun producten verkochten. Maar er zijn een paar producten die ik nog niet kende en waar ik heel benieuwd naar was toen ik dit pakket ontving.

Ik wil heel graag de chicorei proberen. Ik lust geen koffie (behalve als er heel veel sojamelk en suiker inzit), dus ik ben benieuwd of ik dit lust. De hot chili & lemon tamari heb ik inmiddels al twee keer gebruikt om mee te wokken en het is super lekker! De kukicha thee lijkt me ook heel lekker, want ik ben gek op alle soorten thee, maar deze heb ik nog nooit geproefd.

Winactie Lima

Dit moet je doen om kans te maken op het pakket:

– Volg Mint Green Mind op Facebook of Instagram.
– Laat hieronder weten dat je meedoet.

That’s it! Je kan meedoen t/m zondag 5 februari. De winnaar krijgt op maandag 6 februari een mailtje.
Update: De winactie is gesloten. Lisa heeft gewonnen!

Lees ook:
Nachos met homemade salsa, kaassaus en guacamole
Accidentally vegan #2

What I eat in a day #1

45 thoughts on “Winactie: vegan foodpakket van Lima”

 1. Dat is een heel fijn pakket! Ik doe graag mee met je winactie. Ik ken Lima wel van merk, maar ik heb nog nooit een product van ze geprobeerd. Het kan me mooi op weg helpen in mijn zoektocht naar een plantaardig levensstijl. Ik volg je nu ook op Facebook!

 2. Super! Ik doe ook mee aan de wedstrijd. Ik volg je blog al bijna een heel jaar, maar ga je vanaf nu ook met veel plezier op Instagram volgen.

 3. Happy anniversary Djuli! Wauw wat een enorm pakket. Ik koop weleens wat in de biowinkel en dan zie ik het merk weleens staan. Ik doeners zeker mee! Ik ben vooral benieuwd naar de kookroom omdat ik het lastig vind om crème fraiche te vervangen in gerechten. Oja en natuurlijk chicorei want ik ben iets te verslaafd aan koffie, oeps haha.

 4. Ook ik doe zeer graag mee! Zelf volg ik je al een tijdje via facebook (instagram heb ik niet) op aanraden van de toffe mensen van content! 🙂

 5. Wauw heerlijk! Ik ken alle producten nog niet wat is jouw favoriet?
  Ik volg je gezellig op allebei de kanalen 🙂

  Fijne dag

 6. Gefeliciteerd met je “verjaardag”! Ik doe ook heel graag mee. Ken al wel een aantal producten van Lima, maar de meeste in dit pakket nog niet!

 7. Gefeliciteerd met je 1 jarige jubileum..
  Graag zou ik wel eens mee willen doen, voor een pakket, met allerlei lekkers, waar ik de producten niet van ken.
  Lijkt mij zo fantastisch om die smaken te voelen tintelen in mijn mond. “Een ervaring opzich als je ogen het niet doen (blind)”

 8. Van Lima heb ik enkel nog de plantaardige rijstmelk geprobeerd. Ik ben heel erg benieuwd naar de andere producte en ik doe heel graag mee aan de winactie. 🙂

 9. Wow wat een zalig pakket! Er zitten zoveel lekkere dingetjes tussen! Ik heb die nacho’s al eens geprobeerd en vond die echt lekker, super speciaal gekruid, maar toch heel natuurlijk. Top dat het allemaal vegan is. Ik wil miso-soup al zoo lang eens proberen.

 10. Gefeliciteerd met je blogversary! Ik volgde je al op twitter, maar nog niet in instagram, ben dat meteen dus maar gaan doen. Ik kende Lima nog helemaal niet, graag doe ik mee met je winactie. Ben benieuwd ?

 11. Waaaauw, wat een droompakket zeg! Hier zou ik ook wel wat mee kunnen, haha. Een aantal producten ken ik, maar andere helemaal nog niet! Ik heb je gevolgd op Insta (waarom deed ik dat nog niet, huh??) en op Facebook vanuit mijn blogpagina.

  En nu nog het belangrijkste: gefeliciteerd met je 1 jaar!

 12. Gefeliciteerd met je 1e blogverjaardag!
  Ook al eet ik nu niet meer 100% vegan, naar vegan producten ben ik wel altijd benieuwd en als ik fijne vervangende producten vind ga ik liever daarvoor. Ik volg je zowel via Instagram als via Facebook.

 13. Gefeliciteerd met je jubileum! Wat mooi dat je daarvoor wilt trakteren, hihi. Ik volg je al weet ik veel hoe lang via Facebook en Instagram en blijf dat ook gewoon lekker doen, dus ga vooral zo door! 🙂 Uiteraard doe ik graag mee aan de winactie, wie wil al die lekkere producten nu niet eens testen, mmm!

 14. Proficiat met je blogverjaardag! En wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Ik heb eigenlijk nog niet zoveel producten van Lima getest (wel al vaak in de biowinkel gezien), dus dit pakket is ideaal om kennis te maken 😉 Ik volg je natuurlijk op Facebook.

 15. Proficiat met de verjaardag van je blog ! Natuurljk doe ik graag mee met de winactie, want de producten van Lima zijn fantastisch !

 16. Yay, gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! 😀 Dacht dat jij al veel langer blogde joh, haha. Ik doe ook graag mee aan de winactie, superleuk pakket! (ik volgde je uiteraard al op zowel Facebook als Instagram)

 17. Hoi, ik heb je gevolgd op facebook en instagram en ik zou graag meedoen aan de winactie! 🙂 eet nu een tijdje vegetarisch en zit er aan te denken om vegan te gaan eten. dit leuke pakket lijkt me de ideale manier om kennis te maken met meer vegan producten 😀

 18. Wat een fijn pakket! Lima is een fantastisch merk: de producten brengen mij altijd in tropische reissferen en brengen me telkens weer op ideeën voor nieuwe gerechten!

 19. Oeehh YAMMM Gefeliciteerd met je blog ‘verjaardag’:) Super leuk dat je een pakket mag weg geven! Ik doe zeker mee:) Ik volgde je al op Insta, via die weg ben ik hier ook. Had je blog nog niet gezien, echt super leuk!:)

  Liefs Marije

 20. Ja, ik doe ook mee! Leuke actie! Lijkt me zo fijn om een heel pakket te krijgen zonder dat je eerst alle ingrediënten hoeft te checken!

 21. Gefeliciteerd met je 1e blog-verjaardag! ?
  Leuke traktatie, ideaal ter ondersteuning van mijn vegetarische naar veganistische eetpatroon.

 22. Sinds Lima helemaal vegan is geworden, ben ik grote fan ! Jammer genoeg ben ik niet op tijd voor de winactie, maar toch zal ik je op FB en Instagram volgen.
  Thanks voor deze actie, dit is echt top !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *