Wildgroei Delft
Eco Travel Nederland

Wildgroei: healthy & vega(n) lunchroom in het centrum van Delft

Ben je binnenkort een dagje in Delft en ben je op zoek naar een lekkere vegan lunch? Dan moet je bij Wildgroei zijn! Een super gezellige vega(n) lunchroom middenin het centrum van Delft.

Wildgroei Delft

Ik woon al een jaar of drie in België, maar ik ben nog regelmatig in Nederland om mijn familie of vrienden op te zoeken. Twee weken geleden was ik weer even in Nederland en ging ik met mijn zusje een dagje naar Delft. We waren namelijk uitgenodigd voor een gezonde vegan lunch bij Wildgroei!

Deze gezellige lunchroom is vorig jaar gestart door moeder Els en dochter Nina. Ik volgde ze al een hele tijd via Instagram, want hun foodfoto’s zijn altijd zo mooi! Ze serveren heerlijke gerechten met natuurlijke, onbewerkte en seizoensgebonden ingrediënten. Ook de dessertjes en drankjes zijn geweldig!

Wildgroei Delft

Wildgroei Delft
Wildgroei Delft

We begonnen met een sapje en theetje, want ik had al gezien dat ze altijd hele lekkere homemade drankjes maken, zoals limonade van lavendel, roos of rozemarijn en verse thee met munt, gember en sinaasappel. Dat ga ik thuis ook eens proberen!

Wildgroei Delft
Wildgroei Delft

Wildgroei Delft

Op de menukaart staan verschillende salades, broodjes en soepjes, maar je kan ook kiezen voor een proeverij. Dan krijg je van alles wat. En dat kozen wij! We kregen hummus, “tonijnsalade” en “pulled pork” gemaakt van jackfruit, noodlesalade, bloemkoolsalade en boerenkoolsalade. Allemaal super super lekker, maar mijn favoriet was de tonijnsalade van jackfruit.

De menukaart verandert met de seizoenen mee. Wij konden nog net proeven van de winterkaart, maar ik denk dat de kaart inmiddels vol staat met lekkere lentegerechten.

Wildgroei Delft

Na de proeverij namen we nog een drankje en we deelden een stukje taart, die ook weer heerlijk was! Als ik nog eens in Delft ben, kom ik hier zeker terug!

Wildgroei Delft

Wildgroei
Oude Kerkstraat 1, Delft
Website / Facebook / Instagram

Ma & di: gesloten
Wo t/m za: 10:00 – 17:00
Zo: 12:00 – 17:00

Lees ook:
Healthy vegan hotspot in Rotterdam: Happy Earth Kitchen 
Vegan-friendly saladebar ETN in Enschede 
Groene hotspots in Amsterdam

4 thoughts on “Wildgroei: healthy & vega(n) lunchroom in het centrum van Delft”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *