What I eat in a day #2
Eetdagboek Vegan Food

What I eat in a day #2

‘What I eat in a day’-filmpjes kijken is mijn grootste guilty pleasure. Ik kijk het liefst die van Lauren Toyota, Lisa Goes Vegan en The Vegan Student. Helaas heb ik zelf (nog) geen filmcamera, dus deel ik mijn eetdagboek nog even in foto’s. Ik ben van plan om binnenkort een nieuwe camera te kopen, dus dan kunnen jullie ook filmpjes van mij verwachten!

What I eat in a day #2

Ontbijt / 9:00
Ik had geen plannen, dus ik kon uitslapen en ik had eigenlijk een heerlijk uitgebreid ontbijtje kunnen maken, maar ik had er geen zin in. Ik at gewoon een bakje muesli met havermelk. Ook wel lekker, maar niet echt fotogeniek.

What I eat in a day #2

Tussendoor / 11:00
Ik had nog wat restjes couscoussalade met watermeloen en perzik die ik voor een barbecue had gemaakt. Ik at 2 van deze bakjes als tussendoortje. Zo zomers en fris! Het recept komt van hot for food, maar ik heb het een beetje aangepast.

What I eat in a day #2

Lunch / 13:30
Op het Vegan Summer Fest in Gent kocht ik deze superlekkere vegan kaas van Charly’s All is Fair. Ik at 2 boterhammen met de Cam&Berthe als lunch. Wow, beste vegan kaas ever! Jammer dat het zo snel op was..

What I eat in a day #2

Tussendoortje / 15:30
Als tussendoortje at een kiwi gold, 2 pruimen en 3 stukjes watermeloen. Mmm! Watermeloen is zo lekker, zeker als het 30 graden is.

What I eat in a day #2

Tussendoortje / 16:30
‘s Middags had ik ineens trek in iets hartigs, dus ik greep naar de chips. Oeps. Chips vind ik zo moeilijk om af te blijven! Koekjes en snoepjes kan ik wel weerstaan, maar chips…

What I eat in a day #2

Avondeten / 19:45
Jens was niet thuis, dus ik kookte iets simpels voor mezelf. Het werd een soort curryprutje van alle restjes die ik in huis had met het allerlaatste restje couscoussalade. En natuurlijk gooide ik er een blikje kikkererwten bij, want kikkererwten eet ik echt bij alles! Het was eigenlijk een heel lekker prutje geworden. Misschien maak ik het nog wel een keer en deel ik het recept hier op m’n blog.

What I eat in a day #2

After Dinner Rummikub Borrel / 20:30
‘s Avonds speelden Jens en ik een potje Rummikub en dronken we een pintje, zoals ze dat hier zeggen. Hij een Jupiler, ik een vrouwenbiertje. Deze Lindemans Pecheresse was heerlijk, maar Liefmans blijft mijn favoriet.

Wat is jouw favoriete zomerdrankje?

 

Lees ook:
What I eat in a day #1
5 vegan hotspots in Lissabon
Favoriete recept van Iris: Vegan Hawaiiburgers

7 thoughts on “What I eat in a day #2”

  1. Ik ben ook dol op video’s of fotoverslagen van wat iemand op een dag heeft gegeten! Zo leuk om te zien. Lijkt me ontzettend leuk om ook video’s van jou te zien! 😀

  2. Och die vegan kaas lijkt me lekker! Chips kan ik ook moeilijk vanaf blijven, haha. Leuk om te zien wat je zo eet in een dag. En wat heb je een toffe header op je blog! Lekker vrolijk. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *