What I Eat In A Dag (vegan)
Eetdagboek Vegan Food

Video: What I Eat In A Day #1 (vegan)

Mijn tweede YouTube-video staat eindelijk online! Deze keer een eetdagboekje.

In deze video laat ik zien wat ik op een dag eet als veganist. Ik was die dag vrij, dus had tijd voor een lekker uitgebreid ontbijt. Ik maakte de boekweitpannenkoeken uit het kookboek van Minimalist Baker.

Ik hoop dat jullie het filmpje leuk vinden! En ik zou het natuurlijk super leuk vinden als jullie je willen abonneren op mijn kanaal.

23 thoughts on “Video: What I Eat In A Day #1 (vegan)”

  1. Woooow! ? zo’n mooi filmpje! Maar is dit ook de portiegrootte van wat je eet? Of nam je nog een bord bij? ? want ik kan me voorstellen dat als je maar zo weinig van dit heerlijks verorbert je echt voldaan bent ?

    1. Dankjewel! De bordjes zijn van het merk Cozy & Trendy. Ze hadden die hier een tijdje bij de local supermarkt. Je kunt soortgelijke bordjes vinden in de webshop van Plantaardigheidjes 🙂

  2. Wat een superleuk filmpje! En ook onwijs leuk, al jouw zelfgestickerde potjes met kruiden enzo. Heb trouwens dezelfde pannendeksel als jij (hahaha, sorry, stom detail, maar viel me meteen op :)).

  3. Wat een leuk filmpje! Ziet er inderdaad heel profi uit en ook ik heb nu honger. Ik vind het stiekem ook heel leuk om een beetje in je keuken te gluren 😉
    Het is echt afzien hè, dat vegan eten? 😀

    1. Haha ja erg he?! Ooh ik vind dat ook heel leuk om te doen! Bedankt voor je reactie en super leuk dat je het filmpje hebt bekeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *