De leukste vegan events van deze zomer
Inspiratie Vegan Food

De leukste vegan events van deze zomer

Er staat weer een zomer vol vegan events voor de deur. Ik heb de allerleukste events van Nederland en België op een rijtje gezet. Waar zie ik jou deze zomer?

De leukste vegan events van deze zomer

De leukste vegan events van deze zomer

Langste Vegetarische Tafel

De Vegetariërsbond organiseert elk jaar een recordpoging om voor zo veel mogelijk mensen een vegetarisch 5-gangen diner te serveren. Het event wordt gesponsord door Tivall, dus dat belooft veel goeds. Het allerbeste nieuws is dat dit jaar alle 5 gerechten 100% plantaardig zijn!
Datum: vrijdag 15 juli om 18:00
Locatie: Museumplein Amsterdam
Website & Facebookevent


De leukste vegan events van deze zomer

De leukste vegan events van deze zomer

Viva Las Vega’s Food Festival

Afgelopen december was ik op de Christmas Edition van dit food festival. En het was echt super! Zo gezellig en zo veel lekker eten. Ik weet zeker dat deze zomereditie in Amsterdam weer geweldig wordt.
Datum: zaterdag 23 en zondag 24 juli
Locatie: De Hallen in Amsterdam
Website & Facebookevent


De leukste vegan events van deze zomer

Perron Plantaardig

Dit jaar wordt voor het eerst een vegan potluckfestival georganiseerd in Utrecht. Bij een potluck neemt iedereen een gerechtje mee die je deelt met de anderen deelt. Maar op dit festival kun je ook genieten van de optredens of meedoen aan een taartenwedstrijd. Helaas valt dit net in de week dat ik op vakantie ben. Ik was echt heel benieuwd naar dit event!
Datum: zondag 7 augustus
Locatie: Berlijnplein in Utrecht
Website & Facebookevent


De leukste vegan events van deze zomer

De leukste vegan events van deze zomer

Vegan Summer Fest Gent

Dit jaar wordt voor de tweede keer het Vegan Summer Fest in Gent georganiseerd door BE vegan. Volgens mij is dit zo’n beetje de Belgische versie van het Viva Las Vega’s Food Festival; veel eten, toffe activiteiten en een leuk sfeertje. Ik ben hier sowieso te vinden deze zomer!
Datum: zondag 21 augustus
Locatie: ArtCube in Gent
Website & Facebookevent


picnicpotluck

Ik wil ook nog even ongegeneerd reclame maken voor de vegan potluck die ik morgen organiseer in Antwerpen. Heb je morgen nog geen plannen? Meld je dan aan via het Facebookevent en kom morgen smullen van alle heerlijke vegan hapjes!

Welke vegan events ga jij dit jaar bezoeken?

 

Lees ook:
Vegan high tea bij Heavenly Cupcakes in Rotterdam
Mijn favoriete vegan YouTube channels #2
Video: Onze road trip met srprs.me

5 thoughts on “De leukste vegan events van deze zomer”

  1. Oehh zoveel leuke dingen! Ik ga waarschijnlijk naar Viva Las Vegas en heel misschien naar Gent. Ik wilde ook heel graag naar Perron Plantaardig, maar dan ben ik op vakantie.

  2. Heerlijk al die geweldige initiatieven! Zo jammer dat ik op vakantie ben tijdens het Vegan Summer Fest in Gent… Vandaag -op de potluck – had ik er ook geel graag bijgewerkt, maar dat lukt niet wegens andere plannen. Heel veel plezier in elk geval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *