September in pictures: Vegan Poké Bowls & back to the 60s
Overig

September in pictures: Vegan Poké Bowls & back to the 60s

Het begin van september betekende voor mij het einde van de vakantie. Gelukkig had ik ook tijd voor heel veel leuke dingen! Lees je mee?

September in pictures: Vegan Poké Bowls & back to the 60s

Deze maand kocht ik de allerschattigste postzegels ooit! Ik word altijd heel blij als ik post ontvang met mooie postzegels in plaats van die saaie met een koning erop ofzo.

September in pictures: Vegan Poké Bowls & back to the 60s

September in pictures: Vegan Poké Bowls & back to the 60s

Begin september deelde ik een lijstje met 15 clichés die vegans nooit meer willen horen. Die blogpost werd op Facebook gedeeld voor de VeganChallenge en de Nederlandse Vereniging voor Veganisme, waardoor er ineens super veel mensen op mijn blog waren! Ik vind het altijd zo leuk om te zien waar alle bezoekers vandaan komen.

September in pictures: Vegan Poké Bowls & back to the 60s

Op 7 september waren Jens en ik twee jaar samen en gelukkig waren we die dag allebei vrij. We gingen naar een heel groot openluchtmuseum waar je kan zien hoe men vroeger leefde. Ik stopte natuurlijk bij elk weiland om de schattige dieren te aaien.

September in pictures: Vegan Poké Bowls & back to the 60s

September in pictures: Vegan Poké Bowls & back to the 60s

September in pictures: Vegan Poké Bowls & back to the 60s

Het allerleukste vond ik het sixties-gedeelte. Er is een compleet huis, een kapsalon en een café ingericht in 60s-stijl. Zo mooi en kleurrijk!

September in pictures: Vegan Poké Bowls & back to the 60s

‘s Avonds gingen we eten bij Bijzonder in Maastricht, waar ik later ook iets over schreef. Ik ben nog steeds helemaal verliefd op dit interieur!

September in pictures: Vegan Poké Bowls & back to the 60s

Ik ging een weekendje terug naar Nederland. Met Martina en Selma at ik een Poké Bowl in Rotterdam, wat dus een Hawaiiaans gerecht is en verder niks met Pokémon te maken heeft. Het was echt superlekker! Selma schreef er een blogpost over.

September in pictures: Vegan Poké Bowls & back to the 60s

Daarna gingen we naar de nieuwe Bridget Jones-film. Die was zooo grappig! Echt een aanrader!

September in pictures: Vegan Poké Bowls & back to the 60s

Toen ik terugliep naar de metro kwam ik langs deze leuke pop-up store, genaamd Lost & Found. Ze verkopen hier voornamelijk duurzame spulletjes van Rotterdamse ondernemers. Ik dacht dat pop-up stores altijd maar heel even bestonden, maar deze bestaat al sinds 2014. Ik denk dus dat je hier nu nog steeds naartoe kan, but I’m not sure.

September in pictures: Vegan Poké Bowls & back to the 60s

Deze maand at ik twee keer bij de Loving Hut Veganerie in Leuven, gewoon omdat het zo dicht bij m’n werk is (ja, slecht excuus). De eerste keer aten Jens en ik allebei een super lekkere burger en de tweede keer at ik de goddelijke vegan calamares. Ik postte er een foto van op Instagram en heel veel mensen dachten dat ze echt waren.

September in pictures: Vegan Poké Bowls & back to the 60s

September in pictures: Vegan Poké Bowls & back to the 60s

Ik kookte natuurlijk ook een aantal keer zelf deze maand (niet zo heel vaak, want ik ben meestal pas om half 9 thuis en dan kookt Jens). Ik maakte de super simpele pannenkoeken van Vegetus. Ik snap echt niet dat ik vroeger pannenkoeken maakte met melk en eieren, want deze zijn veel makkelijker, veel liever voor de dieren en minstens net zo lekker!

Ik maakte ook de Pindakip van Colours ‘n Cooking en de beroemde low-budget linzensoep van De Groene Meisjes.

September in pictures: Vegan Poké Bowls & back to the 60s

Een paar dagen geleden deelde ik een blogpost over de make-up van e.l.f.

September in pictures: Vegan Poké Bowls & back to the 60s

En ik kwam erachter dat ik niet echt een swatch-talent ben. Wat een gedoe om met een oude camera met slechte autofocus en zonder klapschempje swatchfoto’s te maken. Gelukkig krijg ik morgen(!!!) een nieuwe camera mét klapschermpje en meer van dat soort handige snufjes. Dan kan ik eindelijk ook filmpjes gaan maken (want deze oude camera filmt niet) en een YouTube kanaal starten!

De 6 allerleukste vegan YouTubers

Ik schreef ook een blogpost over mijn favoriete vegan YouTubers. Hun video’s zijn zo inspirerend! Mijn nieuwe YouTube kanaal bestaat trouwens al en heeft al 1 abonnee! Ik heb al heel veel leuke ideeën voor filmpjes, dus ik kan niet wachten tot m’n camera er eindelijk is!

Lees ook:
August in pictures: Vegan Summer Fest Gent, mijn eerste Dutch Weed Burger en het duurste taxiritje ooit!
Healthy vegan hotspot in Rotterdam: Happy Earth Kitchen
10 x mijn favoriete fair fashion blogs

2 thoughts on “September in pictures: Vegan Poké Bowls & back to the 60s”

  1. Wat een leuke foto’s deze week, ik vind het leuk dat je over zoveel verschillende dingen blogt! Echt cool trouwens dat je blogpost werd gedeeld door die grote pagina’s, en tof dat je dat ontdekte 😀 Fijne maand gewenst, maak maar weer veel mooie food-foto’s haha, ik word er hongerig van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *