September in pictures
Overig

September in pictures: een bruiloft, een jarig zusje en een nieuw familielid

September was een drukke, maar hele leuke maand! Ik mocht een bruiloft fotograferen, mijn zusje werd 18 en er werd een nieuw familielid geboren.

September in pictures

In het vorige maandoverzicht vertelde ik jullie nog dat Jens z’n petekind (Vlaams voor extra speciaal neefje) maar niet geboren wilde worden. Maar een dag later, op 1 september, was hij er dan eindelijk! Hij heet Oskar en daarom kocht ik een wolfje voor hem.

September in pictures

Begin deze maand was ik weer second shooter bij een bruiloft. Het was echt een prachtige bruiloft op het strand en het was gelukkig heel goed weer.
Ik wil dit heel graag vaker doen en daarom ben ik bezig om me in te schrijven als fotograaf/blogger in bijberoep. In België is het helemaal anders geregeld en mag je eigenlijk geen cent verdienen als je niet staat ingeschreven. Heel spannend allemaal, maar binnenkort kunnen jullie dus meer foto’s en een nieuwe website/blog van mij verwachten!

September in pictures

Deze maand ging ik eindelijk bij Happy Earth Kitchen eten met Claire. Dit stond al maanden op de planning, maar het kon steeds niet doorgaan. Het was heel erg lekker en super gezellig! Binnenkort meer over deze leuke plek op m’n blog.

September in pictures

Jens en ik waren op 7 september 3 jaar samen. Het was niet echt een romantische dag, want Jens was al een paar dagen weg voor het fietsevenement dat hij organiseerde en ik lag ziek op bed. Deze foto maakten we een week later tijdens een lange wandeling.

September in pictures

Op 9 september was het de dag van de Dirty Boar, het fietsevenement. Ik was gelukkig weer beter, dus ik kwam wat foto’s maken. Één fietser kwam na 170 km regen en modder nog met een wheelie over de finish. Zot!

September in pictures

Voor de rubriek favo recept van ging ik eten bij Erika in Leuven. Binnenkort komt dit recept online!

September in pictures

Op 27 september werd mijn kleine zusje 18 jaar! Toevallig waren Jens en ik allebei vrij dus we reden naar Nederland en gingen ‘s avonds uit eten bij Hotel New York in Rotterdam.

September in pictures

Ik ging voor de falafelburger. Yumm!

September in pictures

Ik kocht deze maand een nieuw boek en nieuwe schoenen van Vegetarian Shoes. Ik ben net begonnen in het boek, dus ik kan jullie volgende maand pas laten weten wat ik ervan vond. Ik ben de laatste tijd heel veel aan het lezen. The Girl on the Train en The Woman in Cabin 10 heb ik het laatst gelezen en vond ik heel spannend. Hebben jullie nog aanraders?

September in pictures

Ik kocht ook een een spijkerjasje, een sjaaltje, oorbellen en een blousje (niet op de foto) bij een closet sale in Leuven. Ik betaalde er in totaal 10 euro voor!

September in pictures

Vorige week spraken we met een paar vegans af bij de Lasagnerie in Leuven. Ik hield eigenlijk nooit zo van lasagne, maar deze was echt heel lekker! Daarna aten we nog een heeeel lekker dessertje bij de Loving Hut, maar toen was m’n telefoon leeg, dus ik heb geen foto kunnen maken.

Plannen voor oktober
September was dus een super drukke maand, maar gelukkig wordt oktober iets rustiger. Veel tijd om te bloggen, lezen en fotograferen dus! Ik ben wel van plan om naar Veggieworld in Brussel en/of VegFest in Utrecht te gaan.

Wat zijn jouw plannen voor de komende maand?

Lees ook:
August in pictures: bruiloft fotograferen, mijn eerste fan en naar het Vegan Summer Fest!
Vegan high tea bij The Tea Lab in Rotterdam
3 groene hotspots in Leuven #2

12 thoughts on “September in pictures: een bruiloft, een jarig zusje en een nieuw familielid”

 1. Wooooow wat lijk jij mega veel op je zusje zeg :O En wat een prachtige foto heb je gemaakt op de die bruiloft! Echt tof dat je je ook in gaat schrijven, dat is toch wel een grote stap

  1. Haha dat horen we vaker! Alleen is zij altijd veeel bruiner dan ik. Dankjewel Desi! Ik vind het super spannend, maar het is ook fijn als alles straks helemaal geregeld is.

 2. Ha Djuli, ik ben trots op je. Wat een mooie foto’s maak je en ik hoop dat je er meer mee kunt gaan doen! De foto samen met Lynn vind ik prachtig xxx

 3. Leuk om te lezen Djuli!
  Wat lijken jij en je zusje op elkaar zeg! Mooi 🙂
  Ben benieuwd naar het boek, ben zelf bezig in Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt… Super mooi 🙂
  X Mitu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *