Favoriete recept van Sanne: smoothiebowl met heel veel toppings!
Recepten Vegan Food

Favoriete recept van Sanne: smoothiebowl met heel veel toppings!

Sanne nodigde me uit om haar favoriete ontbijtreceptje te komen proeven. Ik ging bij haar langs in Rotterdam en we aten een heerlijke smoothiebowl met heeeeel veel toppings! Vandaag deel ik het recept.

Favoriete recept van Sanne: smoothiebowl met heel veel toppings!

Sanne en ik spreken elkaar vaak via Instagram over bloggen, eten en planten. We hadden elkaar pas één keer eerder in real life ontmoet. Dus ik vond het super leuk dat ze me bij haar thuis uitnodigde om haar favoriete ontbijtreceptje te komen proeven voor deze rubriek.

Sanne blogt op omdatikdatwil.nl over (analoge) fotografie en vegan eten. Ze woont samen met haar vriend Lucas en kat Guusje in een beginnende urban jungle in Rotterdam. Haar huisje staat vol met planten en fotografiespullen. Ze gaat dan ook binnenkort beginnen aan de fotografieopleiding op de kunstacademie in Den Haag.

Op Instagram post ze altijd mooie plaatjes van haar kat, kunstprojectjes en food creaties. Ze heeft me al vaak jaloers gemaakt met haar mooie ontbijtjes, dus ik ben heel blij dat ik vandaag één van haar receptjes mag delen met jullie.

Favoriete recept van Sanne: smoothiebowl met heel veel toppings!

Favoriete recept van Sanne: smoothiebowl met heel veel toppings!

Favoriete recept van Sanne: smoothiebowl met heel veel toppings!

Favoriete recept van Sanne: smoothiebowl met heel veel toppings!

Favoriete recept van Sanne: smoothiebowl met heel veel toppings!

Favoriete recept van Sanne: smoothiebowl met heel veel toppings!

Smoothiebowl met blauwe bessen en heel veel toppings

Ingrediënten voor 2 smoothiebowls:

 • 3 bananen
 • 70 gram blauwe bessen
 • scheutje plantaardige melk
 • 80 gram havermout
 • 2 dadels
 • toppings naar keuze (bijvoorbeeld plakjes banaan, blauwe bessen, cranberry’s, moerbeien, gojibessen, cacaonibs en dadels)

Bereiding:

 • Doe de banaan, blauwe bessen en plantaardige melk in de blender en blend tot een mooie, gladde en dikke smoothie.
 • Snijd de 2 dadels in stukjes en blend nog even mee.
 • Verdeel de smoothie over 2 kommen en versier met de toppings.

Favoriete recept van Sanne: smoothiebowl met heel veel toppings!

Lieve Sanne, bedankt voor de gezelligheid en de lekkere smoothiebowl! Hier is nog een super schattige foto van Guusje:

Favoriete recept van Sanne: smoothiebowl met heel veel toppings!

Ga je dit receptje ook maken? Sanne en ik zijn heel benieuwd naar je foto’s! Deel ze met mij via FacebookInstagram of Twitter.

Wil je ook een keer jouw favoriete recept delen? Stuur dan een mailtje naar djuli@mintgreenmind.nl

Lees ook:
Favoriete recepten van Claudia: raw vegan salades en frambozentaart
Favoriete recepten van Judith: flespompoen uit de oven met een frisse salade en couscous
Favoriete recept van Berthe: Mexicaanse salade

12 thoughts on “Favoriete recept van Sanne: smoothiebowl met heel veel toppings!”

 1. Oooh wat een toffe rubriek! En wat een prachtige foto’s. Zelf geniet ik heel erg van de foto’s die Sanne maakt op haar Instagram & Facebook & blog hihihi!
  Liefs Iep xo

 2. Dat ziet er zo feestelijk uit! Ik maak ‘s morgens te weinig tijd om iets moois te maken van mijn ontbijt. Ik gooi gewoon bessen of banaan en havermout en soja bij elkaar. Maar als ik dit zie, krijg ik toch zin om er eens wat meer werk van te maken!

 3. Lieve lieve Djuli dit blogje is zo ontzettend leuk!
  Echt super lief wat je schrijft 🙂 zo leuk om te lezen! Ik vond het heeeel gezellig dat je langskwam 🙂 en deze smoothiebowl kwam eten en dat je fotootjes kwam maken! Super mooi berichtje is het geworden.
  Liefs!!

 4. Jaa heerlijk! mijn favo ontbijtje van dit moment lijkt hier een beetje op: blauwe bessen zijn zooo lekker en momenteel overal in de aanbieding! En super leuke rubriek! Als je het leuk vindt mag je volgende keer eens in mijn huisje langskomen voor mijn lievelingsrecept:) Zou ik super leuk vinden!

 5. Awh ik vind het zo leuk als mensen hun ontbijt zo mooi opmaken! Ik heb er vaak het geduld niet voor, maar toegegeven: het maakt ontbijten/lunchen wel een stuk leuker 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *