October in pictures
Overig

October in pictures: een nieuwe camera en heel vaak uit eten

Oktober is alweer bijna voorbij, dus het is tijd voor een nieuw maandoverzichtje. Ik heb heel veel leuke dingen gedaan deze maand, dus lees je mee?

October in pictures

Op 1 oktober gingen we naar de bruiloft van een neef van Jens. Deze foto van vond ik zo lief. Hier danst de bruid met haar schoonvader.

October in pictures

Ik kocht eindelijk een nieuwe camera. Het is een Canon EOS 750D geworden en ik ben er heel blij mee! Ik kreeg gelijk weer zin om nieuwe food foto’s te maken, dus ik maakte…

Homemade tortilla wraps

tortilla wraps

October in pictures

gnocchi

October in pictures

… en pompoenmuffins! Deze waren heel lekker, maar ik wil het recept nog een beetje aanpassen voordat ik het online zet.

October in pictures

Ik had nog super veel pompoen over, dus ik maakte ‘s avonds nog een pompoensoep en de rest zit nu in de vriezer. Als iemand nog een lekker receptje heeft, laat maar weten!

October in pictures

Ik stond voor het eerst met mijn naam in een tijdschrift. Ik kan mezelf vanaf nu officieel fietsfotograaf noemen!

October in pictures

Ik nam deze foto’s al maanden geleden (met mijn oude camera) en ik weet nog hoe erg ik baalde die dag, omdat mijn goede lens net voor de wedstrijd kapot was gegaan.. Gelukkig is het toch nog gelukt met een iets minder goede lens. (sorry voor de verschrikkelijke beeldschermfoto’s, maar ik heb echt geen idee hoe je een print screen maakt op een Windows computer)

October in pictures

Jens en ik gingen eindelijk weer eens klimmen. Vroeger deden we dat best wel vaak, maar “onze” klimmuur in Leuven is begin dit jaar dicht gegaan. Dus nu gingen we een keer in Hasselt, maar deze klimroutes waren echt veeel te moeilijk voor mij.

October in pictures

Afgelopen week was ik weer eens een weekje in Nederland. Altijd als ik daar ben, heb ik het super druk, omdat ik al mijn vrienden en familie wil zien. De eerste dag ging ik met mijn ouders, zusje en haar vriendje bowlen.

October in pictures

Daarna ging ik bij een ex-huisgenootje langs, die nu met haar vriendin en 7 katten in Rotterdam woont. Drie katten zijn van hun, en de andere 4 moeten nog geadopteerd worden. Ze komen uit Griekenland en verblijven hier tot ze een nieuw huisje hebben gevonden. Wat een schatjes! Ik had ze allemaal wel willen adopteren, maar Jens wil geen huisdieren 🙁

October in pictures

De volgende dag nam ik mijn zusje mee naar The Tea Lab voor een vegan high tea, omdat ze jarig was geweest. Hoe dat was lees je in deze blogpost.

October in pictures

Maandag ging ik met een andere vriendin sushi eten. Hier in België kennen ze het all you can eat-concept volgens mij nog niet, dus als ik in Nederland ben, wil ik altijd super graag naar zo’n restaurant. Als iemand er wel een weet te vinden in Leuven, laat het me weten!

October in pictures

October in pictures

Een dag later ging ik weer uit eten, want mijn stiefvader was ook jarig geweest. We gingen naar Bazar in Rotterdam en ik bestelde kebab van paddenstoelen. Zo lekker! Het restaurant zelf ziet er trouwens net zo mooi uit als het eten en de leuke bordjes.

October in pictures

Deze maand at ik vaak buiten de deur, maar af en toe had ik nog wel tijd om zelf te koken. Als je me op Instagram volgt, heb je deze gerechtjes waarschijnlijk al gezien.

Linksboven: gevulde aubergine, inspired by mijn schoonmoeder.
Rechtsboven: gegrilde spruitjes, zoooo lekker!
Linksonder: nachoooos! Het recept komt waarschijnlijk binnenkort nog wel online. Ik ben alleen niet zo happy met de foto’s, want het is zo vroeg donker en daar worden food foto’s niet echt mooier van.. Ik kan wel alvast verklappen dat ik de kaassaus van hot for food heb en het recept voor de salsa van Happy & Vegan.
Rechtsonder: bamisoep, my favorite! Dit aten we gisteren en het recept vind je hier. Deze keer maakte ik het met kipstuckjes van De Vegetarische Slager, mmmm!

What’s next?

Op dit moment ben ik onderweg naar Riga, om een vriendin op te zoeken die daar studeert. Ik heb er super veel zin in, omdat het echt zo’n bestemming waar ik zelf niet snel aan zou denken. Ik heb online al wat restaurantjes gevonden die ik daar wil gaan bezoeken.
En dat is niet het enige leuke reisje van deze maand; over een paar weken gaan Jens en ik naar Berlijn! Jaaa vegan paradise! Daar kijk ik echt naar uit want ik heb er zo veel goede dingen over gehoord. Ik ben er wel eens geweest op studiereis toen ik nog op de kunstacademie zat, maar toen heb ik eigenlijk alleen maar musea gezien. Dus heb je nog tips voor toffe plekken in Berlijn of Riga? Let me know!

5 thoughts on “October in pictures: een nieuwe camera en heel vaak uit eten”

  1. Wat een leuke tripjes in’t vooruitzicht! Ik moet echt eens wat tijd doorbrengen op de site van Ryanair 😉 Mooie blogpost, al die lekkere foto’s doen me zowat kwijlen, haha. Die vegan high tea ziet er zó mooi uit! En was waarschijnlijk heel erg lekker 🙂 Zo’n all you can eat is er volgens mij wel in Gent met sushi, maar dat ben ik niet zeker (ik ben niet zo’n grote liefhebber van sushi hihi). Liefs en fijne zondag!

  2. Wauw wat heb je toffe en vooral lekkere week gehad. Krijg echt honger van al dat eten! Mooie camera trouwens! Ik ben ook weleens naar een klimmuur geweest maar ben er zo slecht in haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *