Maandoverzicht november
Overig

November in pictures: eerste yogales & eerste fotografie-opdracht

Vorige maand kwam er geen maandoverzicht online. Mijn telefoon én laptop gingen in 1 week kapot, dus ik was veel foto’s kwijt. Inmiddels heb ik een nieuwe telefoon en een nieuwe (tweedehands) laptop, dus deze maand kan ik gewoon weer mijn belevenissen met jullie delen.

Maandoverzicht november

Nog even een kleine recap van vorige maand: ik schreef me eindelijk in als blogger/fotograaf in bijberoep en had ook gelijk mijn eerste fotografie-opdracht. Ik mocht foto’s maken van de kleine Oskar die op dat moment 2 maanden oud was. En hij was een perfect model; hij heeft de hele tijd lief in de camera gekeken. Over een paar dagen hoop ik mijn website af te hebben, dus dan kan je daar nog meer foto’s zien.

Maandoverzicht november

Jens en ik zijn eindelijk begonnen aan onze fotomuur. Wat. Een. Werk. Foto’s uitzoeken, foto’s laten afdrukken, lijstjes kopen, lijstjes schoonmaken (want ze komen allemaal uit de kringloopwinkel), foto’s op maat knippen. En nu moeten we ze alleen nog ophangen. Ik vind het eindresultaat wel heel leuk.

Maandoverzicht november

Beste aankopen van de maand: superwarme sloffen (ik stuurde er een foto van naar Jens, maar de jas van m’n collega stal de show) en Sushi Go. Ik dacht eerst dat Sushi Go een soort Pokémon Go was, maar dat je dan sushi’s moest vangen. Maar het is dus een super leuk kaartspelletje! Zoek je nog een leuk cadeautje voor de feestdagen? Dit is echt een aanrader! De sloffen ook trouwens.

Maandoverzicht november

Over sushi gesproken, deze maand was ik weer een paar dagen in Nederland en ik ging met m’n moeder en zusje shoppen en sushi eten in Rotterdam.

Maandoverzicht november

En ‘s avonds aten we bamisoep en gingen we in het gloednieuwe bubbelbad van m’n moeder. Wat een heerlijke dag!

nov11

Maandoverzicht november

Toen ik terug kwam in België ging ik naar de opening van een nieuwe foodhall in Leuven. Ik was uitgenodigd door de eigenaren van Content, die in de Smidse een nieuwe winkel hadden geopend. Het gebouw is echt prachtig en de nieuwe verpakkingsvrije winkel is ook super, maar verder viel het een beetje tegen qua vegan aanbod. De koffiebar heeft geen plantaardige melk (hallo het is 2017), de chocolaterie kon mij niet vertellen of ze vegan chocola hadden en bij de Italiaan was er nog niks veganistisch, maar dat zou er nog wel komen, zeiden ze. En er zit een slager..

Maandoverzicht november

Wat wel heel leuk is: in de Smidse is ook een yogastudio geopend, waar ik een proefles ben gaan volgen. Ik vond het zo leuk dat ik gelijk heb besloten om elke week te gaan. Ik heb ook een nieuw yogamatje besteld bij Ohmat. Daar krijg je nu €30 korting met de code happyholidays dus scheelt enorm! Volgende week haal ik het matje op bij m’n ouders (iets met super hoge verzendkosten naar België) en ik kan niet wachten om hem eindelijk te testen!

nov2

Vorige week gingen we snowboarden in Landgraaf. In februari gaan we naar Oostenrijk, dus we moeten nog even oefenen. Van tevoren gingen we nog wat skispullen kopen bij de Decathlon. Deze bril is het niet geworden haha.

 

nov3

Ik at vorige week een Neptunus salade bij de Loving Hut Veganerie in Leuven. Hun vegan calamares is echt geweldig! Thuis maakte ik een sushi bowl, die een stuk lekkerder was dan dat ‘ie eruit ziet..

Maandoverzicht november

Gisteren heb ik op Facebook een winactie online gezet. Ik mag 5 x 2 kaartjes weggeven voor VeggieWorld Winter Fair! Je kan nog meedoen t/m maandag 4 december.

Wat zijn jouw plannen voor kerst en oud & nieuw? Ik ga op kerstavond een vegan diner organiseren voor 14 mensen. Hebben jullie nog lekkere ideeën voor het hoofdgerecht? Let me know!

Lees ook:
Last Minute Kerstmenu
September in pictures
Mijn favoriete YouTube channels #2

4 thoughts on “November in pictures: eerste yogales & eerste fotografie-opdracht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *