June in pictures - Mint Green Mind
Overig

June in pictures: vegan potluck in Antwerpen & werken op Rock Werchter

Het was even stil op Mint Green Mind. Ik kon opeens fulltime gaan werken bij de biowinkel en verder had ik het druk met veel andere leuke dingen. Ik organiseerde een vegan potluck en werkte afgelopen weekend op Rock Werchter. Daarom deel ik vandaag niet alleen de hoogtepunten van juni, maar ook een Rock Werchter-bonus!

June in pictures - Mint Green Mind

June in pictures - Mint Green Mind

Juni begon met heel mooi weer. Jens en ik maakten een lange wandeling door een prachtig stukje België. We kwamen een groep schapen tegen met kleine lammetjes. Zo lief!

Pitabroodjes met falafel en 2 soorten hummus

Op mijn vrije dag stond ik lang in de keuken om falafel en 2 soorten hummus te maken. Mmmm!

June in pictures - Mint Green Mind

Mijn moeder kwam een nachtje logeren. We aten noedelsoep met courgette, paprika en paksoi. Het recept is van Iris (die trouwens een veel mooiere foto maakte dan ik..)
Na het eten begonnen we aan de voorbereiden voor de potluck die ik de dag erna had georganiseerd samen met (een andere) Iris. We maakten de broccolitaart van De Groene Meisjes en het bananenbroodje die ik al eerder maakte. M’n moeder begon een avocado te snijden op een wel heel ingewikkelde manier. (Zo moet het dus wel, mam.)

June in pictures - Mint Green Mind

June in pictures - Mint Green Mind

De potluck in Antwerpen was zoooo leuk en lekker! Iedereen had ontzettend lekkere gerechtjes gemaakt. Het weer zat helaas niet echt mee, maar gelukkig konden we binnen zitten in de bar van het park. De volgende potluck die ik organiseer is in Diest.

June in pictures - Mint Green Mind

Met mama op de potluck! Bedankt Iris, voor deze leuke foto!

June in pictures - Mint Green Mind

Op Instagram deelde ik weer een paar yummy gerechtjes die ik deze maand maakte.

Linksboven: Dahl met rode linzen, zoete aardappel en naan.
Rechtsboven: Havermoutontbijtje met aardbeien, lijnzaad, speltstroop en kokos.
Linksonder: Zoete aardappel uit de oven met Mexicaanse rijst. Dit was een favoriet deze maand. Super makkelijk en heel lekker!
Rechtsonder: Bordje met van alles (zoete aardappel, bulgur, butternut squash, asperges, meloen, etc.)

June in pictures - Mint Green Mind

Vorig weekend vertrokken we naar Werchter om 4 dagen lang “pintjes” te verkopen. Buurkat Garfield kwam nog even afscheid nemen.

June in pictures - Mint Green Mind

Het weer was de eerste 2 dagen echt verschrikkelijk. Het hele festivalterrein was super modderig en het regende keihard. Deze festivalgangers hadden wel een goede oplossing gevonden haha.

June in pictures - Mint Green Mind

June in pictures - Mint Green Mind

De laatste 2 dagen was het weer gelukkig iets beter. Af en toe had ik ook tijd om naar de optredens te kijken. Editors, Oh Wonder, Parov Stelar en James Blake vond ik zooo goed! Bear’s Den en Tame Impala klonken ook goed, maar daar heb ik helaas niet veel van kunnen zien.

June in pictures - Mint Green Mind

Er was op Rock Werchter meer dan genoeg vegan food te vinden. Mijn favoriete stand was natuurlijk de Greenway. Ik ben daar wel 3 keer eten gaan halen. Zo lekker! Verder leefde ik op fruit, churros, wraps en falafel.

Wie is er nog meer naar Rock Werchter geweest? Wat vond jij het beste optreden? En wat is jouw favoriete festival food?

Lees ook:
3 groene hotspots in Leuven #2
May in pictures
6 inspirerende zero waste Instagrammers

7 thoughts on “June in pictures: vegan potluck in Antwerpen & werken op Rock Werchter”

  1. Wat onwijs tof dat je kon werken op Rock Werchter, echt een droom van me om daar ‘n keertje naartoe te gaan. Die line-up is áltijd fantastisch. Leuke foto’s!

  2. Waaaauuuuuwwww die falafel en twee soorten hummus zien er zo super goed uit! Ga je het receptje toevallig nog delen hihihi of al gedaan misschien? En wat tof dat je werkte op rock Werchter, dat is echt zo’n festival waar ik al jaren heen wil, dat lijkt me zo tof! Liefs

  3. Wooow, je etensfoto’s zijn echt zo leuk! Je kan echt goed koken denk ik hihi. Ik was trouwens ook op Rock Werchter; hoe leuk dat je kon meehelpen als vrijwilliger! Mag dat enkel als je in groep inschrijft, of gaat dat ook als eenzaat? Anders lijkt me dat ook eens leuk om te doen 😀 Ik ging de eerste dag, voor Paul McCartney 🙂 Liefs!

    1. Bedankt! Leuk dat je er ook was! Ik kon daar werken via een vereniging. Een vriend van mij kent iemand die daarbij zit en helpt daar al jaren mee. Als je volgend jaar ook wilt helpen kan ik je naam wel doorgeven. Ze gaan in januari/februari op zoek naar vrijwilligers, dus stuur me dan eens een berichtje. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *