July in pictures
Overig

July in pictures: roadtrip naar bestemming onbekend en de leukste vegan picknick ooit!

Ik heb de afgelopen maand weer een paar super leuke dingen gedaan die ik graag met jullie wil delen! Maar ik heb helaas ook minder leuk nieuws..

July in pictures

We begonnen de maand met een staketocht door en rond Leuven. Het was heel leuk, maar als je ooit in België bent geweest, weet je vast dat de wegen hier niet heel erg skate-proof zijn. Doe mij maar Rotterdam!

July in pictures

Bij FlorAccessoires bestelde ik een paar mooie handmade oorbellen voor mezelf en liet m’n zusjes ook iets uitzoeken. Lynn koos een enkelbandje en Lara ging voor een ketting met een globe-hanger.

July in pictures

Tijdens een lange wandeling plukten we lekkere bramen. Ons dorp staat op dit moment vol met heerlijke rijpe bramen.

July in pictures

Jens en ik gingen weer twee dagen naar Nederland. Vorige maand vertelde ik al dat het niet zo goed ging met m’n opa. We gingen deze maand nog een keer bij hem langs. De volgende dag was het heerlijk weer, dus maakten we een strandwandeling met m’n moeder.

July in pictures

Als je mij volgt op Instagram heb je waarschijnlijk al gezien dat Jens en ik een roadtrip hebben gedaan via srprs.me. Ik ga hier nog een aparte blogpost over schrijven (inclusief filmpje!) dus ik verklap nog niet wat onze bestemming was (maar die heb je misschien al gezien op Instagram..)

July in pictures

Op 18 juli, een paar dagen nadat we in Nederland waren geweest, is mijn opa overleden. Op de rouwkaart staat de caravan waar opa en oma al 20 jaar elke zomer te vinden waren. Ik heb zo veel leuke herinneringen aan deze plek. En opa blijkbaar ook, want hij heeft deze foto zelf gekozen. Hij heeft alles voor zijn begrafenis nog zelf kunnen plannen in zijn laatste weken. Zo was er bier in plaats van koffie en moest iedereen in zijn gewone kleding komen in plaats van in het zwart.
De begrafenis was heel mooi. Mijn vader had een mooie speech gemaakt en het was echt aan alles te merken dat opa zelf alles had uitgezocht.

July in pictures

July in pictures

Afgelopen zondag organiseerde Sofie een geweldige Pinterest-worthy picknick in haar tuin. Het was zo mooi, lekker, gezellig en zonnig! Echt een super toffe dag! Check trouwens ook even Sofie’s eigen filmpje!

Plannen voor augustus

Voor deze maand heb ik nog bijna geen plannen. Ik kijk heel erg uit naar het Vegan Summer Fest op 20 augustus en ik mag deze maand voor het eerst een bruiloft fotograferen, dus ik hoop dat ik daar wat van kan laten zien in het volgende maandoverzicht.

Lees ook:
June in pictures: Stockholm, Rock Werchter, 2 jaar vegan en een nieuwe tuin
Vegan High Tea

Groene hotspot in Maastricht: Bijzonder

14 thoughts on “July in pictures: roadtrip naar bestemming onbekend en de leukste vegan picknick ooit!”

  1. Ah jeetje, Djuli, wat rot van je opa 🙁 Geconcoleerd. Heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Ik stuur je wat zonnestralen toe, want op het Nederlandse weer kun je niet rekenen wat dat betreft.

    Liefs,

  2. Leuke foto’s! Ik vind het ook altijd heerlijk om wilde bramen of frambozen te plukken tijdens een lange wandeling. Nog heel veel sterkte met het verlies van je opa, hij klinkt als een erg leuke man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *