July in pictures - Mint Green Mind
Overig

July in pictures: Wednesday Night Skate in Rotterdam & de perfecte locatie vinden voor een vegan potluck

Jaaa juli is eindelijk voorbij en dat betekent voor mij: VAKANTIE! Gelukkig had ik in juli ook wat tijd voor leuke dingen. Kijk je mee naar mijn ‘July in pictures’?

July in pictures - Mint Green Mind

July in pictures - Mint Green Mind

Jens en ik maakten een lange wandeling door ons dorp (en ver daarbuiten, want ons dorp is niet zo groot). We kwamen zooo veel lieve dieren tegen! Kippen, schapen, koeien, paarden en deze leuke geitjes.

July in pictures - Mint Green Mind

We maakten tientallen (mislukte) selfies.

July in pictures - Mint Green Mind

Wisten jullie trouwens al dat Jens en een paar van zijn vrienden bezig zijn met het organiseren van een fietswedstrijd? Jens is verantwoordelijk voor de route en dat levert soms heel grappige plaatjes op.

July in pictures - Mint Green Mind

July in pictures - Mint Green Mind

Op zaterdag 27 augustus organiseer ik een vegan potluck in Diest (België). Ik wist alleen heel lang nog niet waar het precies zou gaan plaatsvinden. Jens en ik maakten een wandeling door de stad om de perfecte locatie te zoeken en die hebben we uiteindelijk gevonden! Dit gezellige parkje is het geworden. Wil je erbij zijn de 27e? Meld je dan hier aan.

July in pictures - Mint Green Mind

Jens en ik reden naar Nederland voor een rondje langs al mijn familieleden. We gingen langs bij mijn opa en oma in Ouddorp. Zij hebben daar een stacaravan met een super grote moestuin. Mijn opa zette gelijk iedereen aan het werk; mijn zusje en ik moesten de boontjes plukken en voor Jens had ‘ie nog een klusje aan de caravan.

July in pictures - Mint Green Mind

De oogst kregen we mee naar huis. We namen ook nog allerlei andere soorten groenten mee waar we nog weken van konden eten.

July in pictures - Mint Green Mind

Na het harde werk dronken we een kopje thee / bier en bladerden we door oude fotoboeken. Die knappe man rechts is mijn opa.

July in pictures - Mint Green Mind

Opa vond ook nog wat leuke foto’s van toen ik nog een klein jongetje was..

July in pictures - Mint Green Mind

‘s Avonds gingen we naar Rotterdam voor de Wednesday Night Skate, maar eerst aten we een heerlijke burger bij Burgertrut.

July in pictures - Mint Green Mind

July in pictures - Mint Green Mind

De WNS was super leuk, maar wel super druk! We gingen meestal heel langzaam, maar er hing super goede sfeer en onderweg kwam je verschillende DJ’s tegen. Het weer zat ook mee en ik ben niet gevallen (wel een paar keer bijna). Volgend jaar doen we weer mee!

July in pictures - Mint Green Mind

De volgende dag, toen we weer thuis waren, aten we een super Hollandse maaltijd met zelfgeplukte boontjes uit de tuin.

July in pictures - Mint Green Mind

Ik heb een half jaar heel veel gebruik gemaakt van mijn Dopper, maar daar zit nu een rare smaak en geur in die ik er echt niet meer uit krijg. Dus ik kocht een nieuwe waterfles van Klean Kanteen. In mijn lievelingskleur!

July in pictures - Mint Green Mind

Vroeger woonde ik aan de kust, op 10 minuten loopafstand van het strand. Soms vind ik het nog wel raar om niet meteen de zee in te kunnen duiken op een warme dag. Gelukkig wonen we niet heel ver van een meertje, dus daar konden we ook afkoelen.

Het jurkje dat ik hier aanheb, is echt mijn nieuwe favo kledingstuk. Het is dat ‘ie af en toe gewassen moet worden, anders had ik hem waarschijnlijk elke dag aan. Ik heb hem van m’n moeder gekregen en hij is echt heel comfy! Komt trouwens gewoon van de H&M.

July in pictures - Mint Green Mind

Ik had helaas geen tijd om naar Viva Las Vega’s Food Festival in Amsterdam te gaan, maar ik ben wel even naar een foodtruck festival in Diest geweest. Er waren een paar vegan opties waaronder deze yummy wafellolly’s.

July in pictures - Mint Green Mind

Vorige week kwamen mijn vader, stiefmoeder en zusje bij ons langs in België. Ik kocht heel veel lekker fruit voor ze. Helaas heb ik die dag geen foto’s meer gemaakt, maar het was heel gezellig. We hebben door het dorp gewandeld, Rummikub gespeeld en zelf falafel gemaakt.

July in pictures - Mint Green Mind

Op Instagram postte ik ook deze maand weer een paar lekkere maaltijden die Jens en ik hebben gemaakt.

Linksboven: Random stuff on a plate.
Middenboven: Wraps! Want Mexicaans is altijd goed!
Rechtsboven: Seitan en heel veel groentjes.
Linksonder: Tabouleh met mango. Geweldige combi!
Middenonder: Couscous met heel veel groenten en naanbrood.
Rechtsonder: Simpele salade met spinazie, kikkererwten en perzik.

Mint Green Mind bestaat een half jaar! Win een groen pakketje

Gisteren bestond Mint Green Mind een half jaar! Om het te vieren geef ik een klein groen pakketje weg met een Re-Sack, bamboe tandenborstel en 2 raw vegan reepjes. Je kan nog t/m morgen meedoen, want zaterdag ga ik al op vakantie!

Heb jij vakantieplannen? Of ben je misschien al terug van vakantie? 

7 thoughts on “July in pictures: Wednesday Night Skate in Rotterdam & de perfecte locatie vinden voor een vegan potluck”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *