Groene hotspot in Palma de Mallorca: Bagel - Mint Green Mind
Eco Travel Spanje

Groene hotspot in Palma de Mallorca: Bagel

Deze week ben ik een paar dagen naar Mallorca geweest. Het eiland met ontzettend veel fietsers, Duitsers én vegan-friendly hotspots! Ik heb er twee bezocht en vandaag deel ik het eerste adresje met jullie: Bagel.

Groene hotspot in Palma de Mallorca: Bagel - Mint Green Mind

Bagel is een leuk klein lunchzaakje in een smal zijstraatje van een drukke winkelstraat middenin het centrum van Palma. Je kan er terecht voor bagels (of course), wraps, soep, desserts en veel verschillende koffies. Sinds vorig jaar serveren ze alleen nog vegetarische gerechten, maar bijna alles op de kaart is vegan! De vegan gerechten staan goed aangegeven met een (V).

Groene hotspot in Palma de Mallorca: Bagel - Mint Green Mind

Groene hotspot in Palma de Mallorca: Bagel - Mint Green Mind

Groene hotspot in Palma de Mallorca: Bagel - Mint Green Mind

Ik ging voor de “schnitzel bagel” en Fre koos de bagel met falafel. Deze waren beide vegan. We dronken cappuccino en verse sinaasappelsap. Mijn “schnitzel” was heerlijk krokant gebakken en de kaas op mijn broodje leek zo echt, dat ik eerst niet geloofde dat het vegan kaas was. De ober was super aardig en sprak perfect Engels, Spaans en volgens mij ook Frans. Ik denk dat hij zelf ook veganist was, omdat hij zo enthousiast vertelde over de vegan kaas.

We wilden nog een dessertje bestellen (alle desserts waren namelijk vegan!), maar de bagel was al meer dan genoeg. Ze hadden onder andere vegan apfelstrudel, vegan bananencake en een vegan muffin.

Groene hotspot in Palma de Mallorca: Bagel - Mint Green Mind

Ik heb heerlijk gegeten bij Bagel en het personeel was heel vriendelijk. De locatie is ideaal, zo vlakbij de winkelstraat. In de omgeving is ontzettend veel te doen en te zien. Dit is een leuke plek om even uit te rusten en lekker te eten. Als ik nog eens naar Mallorca ga, kom ik hier zeker terug (en dan neem ik wel een dessert)!

Bagel
Carrer dels Set Cantons 4, Palma de Mallorca
Facebookpagina van Bagel
Ma – vr: 10:00 – 17:00
Za: 10:00 – 16:00
Zo: gesloten

Lees ook:
March in pictures
Groene hotspot in Palma de Mallorca: Compost
Curry met homemade naanbroodjes

3 thoughts on “Groene hotspot in Palma de Mallorca: Bagel”

  1. Dat ziet er ontzettend lekker uit!
    Ik heb afgelopen zomer door Palma gelopen (en gedwaald maar dat laten we maar even voor wat het is;p), maar toen zijn we deze niet tegen komen! Anders hadden we er denk ik ook zeker wel even naar binnen gelopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *