Groene hotspot in Rotterdam: Caffè Booon
Eco Travel Nederland

Groene hotspot in Rotterdam: Caffè Booon

Ik kom al mijn hele leven regelmatig in Rotterdam en elke keer als ik er ben, ontdek ik weer iets nieuws. Het blijft een geweldige stad! Tijdens mijn laatste bezoek aan Rotterdam ontdekte ik Caffè Booon; de ideale plek voor een korte koffie-stop. Het zit namelijk vlakbij het centraal station.

Groene hotspot in Rotterdam: Caffè Booon

Groene hotspot in Rotterdam: Caffè Booon

Oké, ik drink dan geen koffie.. maar verse sapjes hebben ze hier gelukkig ook, dus ik bestelde een vers bloedsinaasappelsapje. Booon is helaas geen vegan zaakje, maar de eigenaar staat wel open voor vegan ideeën (zo vertelde Berthe mij later die dag). Op de foto hieronder zie je de vegan frambozencheesecake, die echt net zo lekker was als dat ‘ie eruit ziet! Ze hebben hier altijd een aantal vegan taartjes en natuurlijk kun je een koffie met sojamelk bestellen.

Caffè Booon gaat doordeweeks al om half 8 open, dus je kunt hier ook ontbijten, maar ik zag op de kaart niet veel vegan opties. Hopelijk binnenkort meer. (Cheesecake als ontbijt kan natuurlijk altijd!)

Booon is heel gezellig, maar niet te druk. Het lijkt me een ideale plek om te werken. Het personeel is vriendelijk, er hangt een leuke sfeer en het is makkelijk te vinden vanaf het station. Ik kom nog eens terug om de andere taartjes en sapjes te proberen!

Groene hotspot in Rotterdam: Caffè Booon

Yummy!

Caffè Booon
Proveniersstraat 31, Rotterdam
caffebooon.nl
Ma – do: 07:30 – 18:00
Vr: 07:30 – 19:00
Za: 09:00 – 19:00
Zo: 09:00 – 18:00

Groene hotspot in Rotterdam: Caffè Booon

Wat is jouw favoriete hotspot in Rotterdam?

Lees ook:
High tea bij The Tea Lab in Rotterdam
Groene hotspot in Breda: Restaurant LOFF
Favoriete recept van Berthe: Mexicaanse salade

7 thoughts on “Groene hotspot in Rotterdam: Caffè Booon”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *