Mijn favoriete vegan YouTubers #3
Inspiratie Vegan Food

Mijn favoriete vegan YouTubers #3

Er zijn zo veel leuke vegan YouTubers te vinden, dat het alweer tijd is voor deel 3 van mijn favoriete kanalen!

Mijn favoriete vegan YouTubers #3

Girl vs Globe

Sabina reist de hele wereld rond en doet dat ook nog eens als veganist. Ze maakt reisvlogs, deelt haar favoriete vegan restaurants en soms geeft ze handige social media tips. Ze heeft namelijk ontzettend veel volgers (en prachtige foto’s) op Instagram!

Leukste video’s:

Blog / Facebook / Instagram / YouTube

Mijn favoriete vegan YouTubers #3

Wild We Roam

Dana en Lou maken filmpjes over reizen, fotografie en vegan food. Ze zijn nu een busje aan het opknappen zodat ze daarmee kunnen rondreizen. Zo leuk! Ze hebben ook een e-book geschreven over goedkoop eten en leven.

Leukste video’s:

Blog / Facebook / Instagram / YouTube

Mijn favoriete vegan YouTubers #3

Madeleine Olivia

Maddie volg ik al een hele tijd op YouTube. Ik heb haar kanaal ooit gevonden toen ik weer eens declutter video’s aan het bingewatchen was. Haar video’s gaan over veganisme, minimalisme, productiviteit en over het herstel van haar eetstoornis. Ze heeft ook een vlogkanaal samen met haar vriend Alex.

Leukste video’s:

Facebook / Instagram / YouTube

Mijn favoriete vegan YouTubers #3

Let’s Vegan

De receptenfilmpjes van Niels en Zohra zien er altijd geweldig uit! De leukste video’s van dit Brabantse koppel vind ik hun vegan versies van klassiekers zoals erwtensoep, appelkruimeltaart en chocomousse.

Leukste video’s:

Facebook / Instagram / YouTube

Mijn favoriete vegan YouTubers #3

Talitha Grace

Talitha komt ook uit Nederland (volgens mij woont ze zelfs in mijn hometown!), maar haar video’s zijn in het Engels. Een paar maanden geleden kwam ik haar recept voor pizza wafels tegen en sindsdien ben ik een grote fan van haar kanaal!

Leukste video’s:

Instagram / YouTube

Mijn favoriete vegan YouTubers #3

Sweet Simple Vegan

Couple goals! Jasmine en Chris zijn echt het allerleukste koppel op het internet ooit (naast Jenna en Julien). Hun vegan food challenges vind ik het leukst om te kijken, maar al hun andere receptenfilmpjes zijn ook geweldig!

Leukste video’s:

BlogFacebook / Instagram / YouTube

 

Wie zijn jouw favoriete YouTubers?

Lees ook:
De 6 allerleukste vegan YouTubers
Mijn favoriete vegan YouTube channels #2
De leukste Nederlandstalige vegan blogs

9 thoughts on “Mijn favoriete vegan YouTubers #3”

  1. Wat een goeie tips, ik kende nog niemand van al deze youtubers (en ik dacht dat ik al heel wat vegan youtubers kende!) 😮 Als je me nu wil excuseren, ik ga mijn vrije dag doorbrengen met vegan youtube kanalen bingewatchen en chocolademuffins eten (af en toe moet dat eens kunnen he 😉 ).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *