Mijn favoriete vegan YouTube channels #2
Inspiratie Vegan Food

Mijn favoriete vegan YouTube channels #2

Het is alweer een jaar geleden dat ik mijn favoriete YouTube channels deelde. Inmiddels heb ik al heel veel andere toffe kanalen ontdekt, dus het is tijd voor een update!

Mijn favoriete vegan YouTube channels #2

Basimella

Sofie Senden is een Vlaamse YouTuber. Ze is enthousiast, grappig en heel ambitieus. Een paar maanden geleden startte ze haar eigen vegan webshop en dat is volgens mij een heel groot succes. Ik heb op het Vegan Summer Fest in Gent een toffe boodschappentas bij haar gekocht. Deze zomer ben ik naar haar vegan picknick geweest. Dat was super gezellig en heel erg lekker! Op haar YouTube-kanaal post ze eetdagboekjes, boodschappenfilmpjes en geeft ze je een kijkje behind the scenes bij het opstarten en draaiende houden van een webshop.

Leukste video’s:

Blog / Facebook / Instagram / YouTube

Mijn favoriete vegan YouTube channels #2

Liv B

Olivia, ook wel bekend als Liv B (en vroeger als Liv’s Healthy Life) komt uit Canada en ik vind haar een van de mooiste mensen van deze planeet! Ze maakt makkelijke, gezonde en lekkere recepten die ook nog eens allemaal vegan zijn. Sinds kort heeft ze ook een tweede YouTube-channel waar ze onder andere vlogs, make-up tutorials en Q&A’s post.

Leukste video’s:

Blog / FacebookInstagram / YouTube

Mijn favoriete vegan YouTube channels #2

Sustainably Vegan

Ik vind Immy van Sustainably Vegan een super inspirerende YouTuber. Op haar kanaal praat ze over veganisme en minimalisme, maar vooral over haar zero waste lifestyle. Haar leerzame en positieve video’s motiveren mij echt om duurzamer en bewuster te leven.

Leukste video’s:

Facebook / Instagram / YouTube

Mijn favoriete vegan YouTube channels #2

Pick Up Limes

Sadia komt uit Canada, maar woont nu in Nederland. Op haar kanaal deelt ze video’s over heel veel verschillende onderwerpen, zoals reizen, meditatie en minimalisme, maar ik kom er vooral voor haar geweldige vegan recepten!

Leukste video’s:

Blog / Facebook / Instagram / YouTube

Mijn favoriete vegan YouTube channels #2

Caitlin Shoemaker

Caitlin deelt op haar kanaal allemaal super makkelijke en gezonde vegan recepten. Haar budget-friendly recepten vind ik het leukst, omdat ze laat zien dat vegan eten helemaal niet duur of moeilijk hoeft te zijn.

Leukste video’s:

Blog / Facebook / Instagram / YouTube

Mijn favoriete vegan YouTube channels #2

Avant Garde Vegan

Dit kanaal heb ik vorige week pas ontdekt, maar ik ben nu al verslaafd aan deze online kookshow! De recepten van Gaz zijn echt een aanrader als je je eens flink wilt uitsloven in de keuken. Ik denk dat ik deze kerst een paar van zijn recepten ga proberen. Over een paar weken komt trouwens zijn eerste kookboek uit. Die moet ik hebben!

Leukste video’s:

Blog / Facebook / Instagram / YouTube

Dit waren dan mijn 6 favoriete YouTube-kanalen van dit moment. Ik kijk eigenlijk nog veel meer leuke kanalen, dus misschien komt er binnenkort al een deel 3! Nu ben ik ook wel benieuwd; wie zijn jouw favoriete YouTubers?

Lees ook:
De 6 allerleukste vegan YouTubers
De leukste Nederlandstalige vegan blogs
10 x mijn favoriete fair fashion blogs

10 thoughts on “Mijn favoriete vegan YouTube channels #2”

  1. Pas nu merk ik hoe youtube verslaafd ik ben, ik kende ze namelijk allemaal al :p
    Ik heb sinds kort ook mijn eigen youtube kanaal, maar er is nog niet veel op te zien :p Moest iemand toch geïnteresseerd zijn, hier is mijn laatste video (en tegelijk ook nog maar mijn 2e) : https://youtu.be/RgmuqjzeAcc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *