Fair Fashion OOTD: groene items van watMooi
Fair Fashion Outfits

Fair Fashion OOTD: eerlijke items van watMooi (+ kortingscode!)

Ken je de webshop watMooi al? Vandaag laat ik je een outfit zien met duurzame items uit de collectie van deze fair fashion webshop.

Fair Fashion OOTD: groene items van watMooi

T-shirt Armedangels / vest Résiste et Rêve / broek MUD Jeans / schoenen Vegetarian Shoes / tas Matt & Nat / haarband Becksöndergaard / ketting Worldly Treasury

Mooie webshop

watMooi is een duurzame webshop met een grote collectie aan eerlijke kleding, fijne yoga items en mooie sieraden. Veel kledingstukken zijn vegan en gemaakt van biologisch katoen of gerecyclede materialen. Ze verkopen onder andere Miss Green, Armedangels, Alchemist, MUD Jeans, Skunkfunk en Röhnisch.

Ik mocht twee items uit de webshop uitkiezen om een mooie outfit mee samen te stellen. Ik ging voor het lange grijze vest van Résiste et Rêve en een haarband van het merk Becksöndergaard.

Résiste et Rêve is een Nederlands merk en zij gebruiken zo veel mogelijk duurzame materialen, zoals biologisch katoen, tencel en gerecyclede PET flessen. Mijn vest is ook een heel bijzonder item, want die is namelijk gemaakt van gerecyclede denim jeans!

Het Deense accessoiremerk Becksöndergaard gebruikt vooral natuurlijke materialen voor hun producten. Ze gebruiken ook veel niet-vegan materialen, maar mijn haarband is gemaakt van 100% katoen. Ik vind het echt zo’n vrolijk kleurtje en ik denk dat ik hem deze zomer heel veel ga dragen!

Fair Fashion OOTD: groene items van watMooi

Fair Fashion OOTD: groene items van watMooi

Fair favourite

Het streepjesshirtje dat ik draag is van het merk Armedangels en heb ik gekocht bij Juttu, maar ik zag dat hij ook te koop is bij watMooi. Hij is gemaakt van biologisch katoen en gerecycled polyester en hij heeft een leuk detail op de mouwen.

Armedangels is één van mijn favoriete merken. Fair fashion is vaak een stuk duurder dan fast fashion, maar Armedangels is heel betaalbaar. En daarnaast vind ik bijna alles van dit merk ook gewoon heel erg mooi! Ik heb naast dit shirtje ook een fijne grijze trui en een heel gaaf geel vest van dit merk.

Fair Fashion OOTD: groene items van watMooi

Shoes & Accessories

Mijn blauwe tas van het vegan merk Matt & Nat is misschien wel mijn beste aankoop ooit geweest! Ik gebruik hem al een jaar echt elke dag en hij ziet er nog perfect uit. En hij maakt elke outfit af!
De tas heb ik gekocht bij Harvest Club in Leuven, net als mijn MUD Jeans, waar ik al eerder over schreef. Bij watMooi zijn de broeken van MUD Jeans ook te koop. Ik heb een zwarte skinny met hoge taille, maar ik weet niet precies welk model het is.

Het olifantenkettinkje heb ik jaaaaaren geleden gewonnen op de blog van Anna, maar het is nog steeds één van mijn favoriete sieraden. Hij komt uit een webshop die inmiddels niet meer bestaat, maar tegenwoordig heeft de eigenaresse van die webshop een hele toffe reisblog!

Mijn laarsjes van Vegetarian Shoes kocht ik speciaal omdat ik stevige schoenen nodig had voor mijn steunzooltjes, maar m’n zooltjes passen er niet in.. Gelukkig zitten ze met de gewone zooltjes wel heel goed. Maar ik ben dus nog steeds op zoek naar goede stevige laarsjes van een eerlijk merk, die vegan zijn en waar mijn zooltjes in passen. Een hele eisenlijst dus, maar als je aanraders hebt, hoor ik het graag!

Fair Fashion OOTD: groene items van watMooi

Fair Fashion OOTD: groene items van watMooi

Fair Fashion OOTD: groene items van watMooi

Korting bij watMooi

De komende twee weken kun je duurzaam shoppen bij watMooi met een leuke korting! Gebruik de code wmmint voor 10% korting op je aankoopbedrag. De code kun je één keer gebruiken en is geldig t/m 8 april 2018. Veel shop plezier!

Het vest en het haarbandje heb ik gekregen van watMooi

Lees ook:
Fair Fashion OOTD: een duurzame yoga outfit
Fair Fashion OOTD: Herbivore top van By Monkey

10 x mijn favoriete fair fashion blogs

11 thoughts on “Fair Fashion OOTD: eerlijke items van watMooi (+ kortingscode!)”

  1. Leuke outfit! Armedangels vind ik ook zo’n fijne combinatie van wat ik mooi vind en een betaalbare prijs. Résiste et Rêve en Becksöndergaard kende ik nog helemaal niet, dus die ga ik snel eens bekijken.
    Die foto’s zijn echt supermooi allemaal!

  2. Super leuke outfit weer Djuli! Ik vind het shirt ook heel leuk van Armedangels, sowieso eeuwig fan van dat merk. Dat vest is ook heerlijk zeg, ik hou van lange vesten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *