Fair Fashion OOTD: eerlijke en duurzame basics
Fair Fashion Outfits

Fair Fashion OOTD: duurzame basics (+ kortingscode)

In deze OOTD draag ik een simpele outfit met 3 eerlijke en duurzame basics: een zwart t-shirt, een spijkerbroek en zwarte sneakers.

Fair Fashion OOTD: eerlijke en duurzame basicsT-shirt DutchCraft / vest tweedehands / broek MUD Jeans / schoenen Ecoalf

Deze 3 mooie basic items zijn allemaal eerlijk en duurzaam gemaakt. Je kunt ze stuk voor stuk heel makkelijk combineren en dat deed ik vandaag met een oversized tweedehands vest.

Dit toffe vest is van een vriendin geweest. Ik ruil regelmatig kledingstukken met mijn moeder, mijn zusje en vriendinnen om ze nog een tweede leven te geven. Het lijkt me ook heel leuk om een keer een grotere kledingruil te organiseren, dus als je daar tips voor hebt, let me know!

Fair Fashion OOTD: eerlijke en duurzame basics

Mijn spijkerbroek is van MUD Jeans en die heb ik gekocht bij Harvest Club in Leuven. Ik ben echt fan van dit merk! Ik heb ook een zwarte broek van hen en daar heb ik al eerder over geschreven.

In eerdere OOTD posts heb ik al verschillende paren zwarte schoenen laten zien en verteld dat ik op eeuwige zoektocht was naar het perfecte paar, maar nu heb ik ze eindelijk gevonden! Deze sneakers zijn super comfortabel, eco-friendly en mijn steunzooltjes passen er perfect in.
Ze zijn van het merk Ecoalf en ik heb ze gekocht bij Hempmade, ook in Leuven. Deze schoenen zijn gemaakt van plastic dat uit de Middellandse Zee is gehaald. Zo tof!

Fair Fashion OOTD: eerlijke en duurzame basics

Mijn t-shirt is van het merk DutchCraft. Zij verkopen basic t-shirt die helemaal duurzaam en fair zijn. De t-shirts zijn gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen en worden gemaakt in Nederland. De kwaliteit is super en ik denk dat deze t-shirts heel lang mee gaan! Daarnaast wordt er geen plastic gebruikt bij het maken of verzenden van de producten. Mooi pluspuntje!

Fair Fashion OOTD: eerlijke en duurzame basics

Ben jij ook nog op zoek naar eerlijke en duurzame basics? Met de code IMWHZDICD7 krijg je t/m 7 november op elk t-shirt van DutchCraft 7 euro korting.

Het t-shirt heb ik gekregen van DutchCraft.

Lees ook:
Fair Fashion OOTD: This Is Not A T-Shirt
Fair Fashion OOTD: eerlijke items van watMooi
Fair Fashion outfit for him & her

8 thoughts on “Fair Fashion OOTD: duurzame basics (+ kortingscode)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *