Berlijn-inspiratie op Instagram
Duitsland Eco Travel

Berlijn-inspiratie op Instagram

Jens en ik spreken er al een jaar over en steeds kwam het er maar niet van. Maar volgende week is het dan eindelijk zo ver; we gaan naar Berlijn! Natuurlijk ging ik als een gek op zoek naar vegan hotspots en andere toffe plekken. Tijdens mijn zoektocht kwam ik een aantal leuke Instagram accounts tegen die ik heel graag met jullie wil delen.

Berlijn-inspiratie op Instagram

berlijnblog

Marjolein komt uit Nederland, maar woont al jaren in Berlijn. Op haar blog deelt ze tips, persoonlijke verhalen en prachtige foto’s van Berlijn. Ze schrijft: “Elk seizoen heeft zijn charme in Berlijn. Toch is er wat mij betreft maar één winnaar als het aankomt op fotogeniek zijn en dat is de herfst.” Ik hoop dat die mooie herstkleuren er volgende week nog steeds zijn. Ik kan niet wachten om heel veel mooie herfstfoto’s te maken met mijn nieuwe camera!
Aantal volgers: 16,4K

 

Berlijn-inspiratie op Instagram

greenmarketberlin

The Green Market is een vegan lifestyle markt die elke drie maanden wordt georganiseerd. Helaas is de eerstvolgende pas op 17 en 18 december. Het is hoe dan ook een een heel leuk account om te volgen, ook al kan ik er nu niet bij zijn. Een goede reden om in de zomer nog eens terug te gaan naar Berlijn, toch? Sowieso lijkt Berlijn me heel gaaf in de zomer met al die parken en terrasjes en biergartens. Voor degenen die wel op 17 en 18 december in Berlijn zijn: ga hierheen en laat me weten hoe het was!
Aantal volgers:
2200

 

Berlijn-inspiratie op Instagram

markthalleneun

Een markt waar ik wel naartoe ga volgende week is Markthalle Neun. Hier hebben ze van alles en dus niet alleen vegan dingen. Maar ik heb gelukkig al hummus en een vegan hamburger van Sun Day Burgers gespot op dit account. Nog een pluspuntje: het zit ongeveer naast onze AirBnb!
Aantal volgers: 16,6K

 

Berlijn-inspiratie op Instagram

cocolimeandlove

Mimi en Zoé zijn een knap koppeltje en wonen samen in Berlijn. Ze gaan alle vegan hotspots af en daarnaast delen ze foto’s van hun eigen yummy creaties en leuke citytripjes.
Aantal volgers: 1050

 

Berlijn-inspiratie op Instagram

berlinveganlove

De meiden van dit account bezoeken elke vegan-friendly hotspot in de stad. Het leuke is dat ze niet alleen de vegan restaurants laten zien, maar ook de ‘gewone’ restaurants met een vegan optie op de kaart. Handig als je met non-vegans naar Berlijn gaat!
Aantal volgers: 1800

 

Berlijn-inspiratie op Instagram

brammibalsdonuts

Deze hotspot staat helemaal bovenaan mijn Berlijn-lijstje. Hoe lekker ziet dit eruit?! Ik begin te kwijlen bij elke foto die ze op Instagram posten. Brammibal’s Donuts is 100% vegan en naast donuts kun je er ook bagels, wafels en pannenkoeken krijgen.
Aantal volgers: 6300

 

Ik heb zo veel zin in ons citytripje! Ben jij al in Berlijn geweest? Wat zijn jouw favoriete plekken?

 

Lees ook: 
De 6 allerleukste vegan YouTubers
6 inspirerende zero waste Instagrammers 
Vegan op wintersport

7 thoughts on “Berlijn-inspiratie op Instagram”

  1. Ideaal! Wij gaan volgende week als verrassing voor mijn man ook naar Berlijn! Ben zo benieuwd en ga je lijstje meenemen….Heb je intussen misschien nog tips voor hippe cafe’s of muziekclubs…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *