August in pictures
Overig

August in pictures: bruiloft fotograferen, mijn eerste fan en naar het Vegan Summer Fest!

Deze maand heb ik weer heel veel leuke dingen gedaan; ik ging naar het Vegan Summer Fest, kreeg leuke post, ging op de foto met mijn allereerste fan en mocht voor het eerst een bruiloft fotograferen!

August in pictures

Deze maand gingen we weer eten bij Noordoever in Leuven, dat is één van mijn favoriete restaurants. (volgens mij zeg ik dit elke maand in m’n maandoverzicht..)

August in pictures

Een paar weken geleden bracht ik een grote doos met allemaal kaartjes, papiertjes en andere knutselspullen naar een meisje die ik ken van de middelbare school. Ik had haar al heel lang niet meer gesproken, maar we hebben tegenwoordig veel gemeenschappelijke interesses, dus we spreken elkaar soms via Instagram. Zij is helemaal into bullet journaling en snail mailen en ik gebruikte die crea-spullen niet meer, dus ik moest gelijk aan haar denken toen ik aan het opruimen was. Een paar dagen later kreeg ik van haar dit lieve thank you-kaartje met een super lekkere thee. Dankjewel Vivian!

August in pictures

Ik kocht bij The Good Roll deze plasticvrije en gerecyclede wc-rollen. De helft van de winst gaat naar het goede doel en het ziet er echt super vrolijk uit! Win-win!

August in pictures

We gingen deze maand barbecuen bij vrienden van Jens. Hun buurmeisje van 13 is fan van mijn blog en wilde met mij op de foto. Zo lief! We gaan binnenkort een keer samen koken.

August in pictures

Jens is al anderhalf jaar bezig met het organiseren van een fietsevenement. Deze maand waren de t-shirts eindelijk af en daar moesten natuurlijk foto’s van gemaakt worden. Volgende week is het trouwens al zo ver! Spannend!

August in pictures

Vorig jaar kreeg ik een pilea stekje van Jens zijn schoonzus. Inmiddels is zij heel erg zwanger en heeft mijn pilea heel veel baby’s gekregen. Deze pileababy’s zijn voor de kraamvisite als de human baby er straks is. Volgens mij zit ‘ie wel lekker comfortabel in de baarmoeder, want hij had eigenlijk vorige week al geboren moeten zijn.

August in pictures

Op 18 augustus mocht ik voor het eerst een bruiloft fotograferen en dat was echt super leuk! Mijn buurmeisje van vroeger is trouwfotograaf en vroeg of ik haar wilde helpen. Alle belangrijke momenten vastleggen in je eentje is best wel moeilijk, dus dan is het fijn als er een tweede fotograaf bij is. Zaterdag hebben we er trouwens nog één. Ik hoop dat het droog blijft!

August in pictures

Samen met allemaal leuke mensen van de picknick ging ik naar de 3e editie van het Vegan Summer Fest in Gent. Het wordt georganiseerd door BE Vegan en vorig jaar was ik er ook, maar nu kende ik er veel meer mensen, dus dat was heel gezellig!

August in pictures

Er was heeeel veel lekker eten! Ik ging voor een snickers-ijsje en ik kocht wat lekkers voor thuis. Verder kocht ik een bara (een Suminaamse hartige donut), een typisch Vlaamse “koffiekoek” (dat is dus geen koek, maar een soort zoet broodje met pudding, in dit geval) en heerlijke nachos met vegan kaas!

August in pictures

Ik kocht ook een super leuke boodschappentas van de nieuwe webshop Zaralima. Alles uit deze webshop is fair en eco-friendly. Ik ben fan!

August in pictures

De lekkerste dingen die ik deze maand maakte:
Links: watermelon fruit bowl
Midden: Marokkaanse minestrone en tabouleh
Rechts: thai spicy noodles van Mitu

Plannen voor september
Zaterdag ga ik weer een bruiloft fotografen en zondag ga ik eeeeeeeiiiindelijk lunchen met Claire, één van mijn favoriete bloggers! We willen al heel lang afspreken, maar zij woont in Zwolle en ik in België, dus dat is niet zo makkelijk. Maar zondag is het dus eindelijk zo ver en ik heb er heel veel zin in!
Volgende week ben ik dus vrijwiller bij de Dirty Boar en verder heb ik nog niet zo veel plannen voor september.

Hebben jullie leuke plannen voor volgende maand?

Lees ook:
July in pictures
Vegan make-up van e.l.f.
Groene hotspot in Gent: Moor & Moor

4 thoughts on “August in pictures: bruiloft fotograferen, mijn eerste fan en naar het Vegan Summer Fest!”

  1. Wooo, een fan! Hoe cool is dat? 😀
    Klinkt als een fijne tijd met zoveel lekker eten, vegavriendjes, bruiloften en (planten)baby’s. Leuk idee om de pilea’s uit te delen aan de gasten 🙂
    September wordt een feestmaand met veel verjaardagen en festivals, een dagje Enschede en vegan kaas proeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *