Accidentally vegan #2
Inspiratie Vegan Food

Accidentally vegan #2

In de rubriek ‘Accidentally vegan’ deel ik producten waarvan je niet zou verwachten dat ze vegan zijn. Deze keer heb ik weer 5 lekkernijen gevonden die 100% plantaardig zijn. Dat wordt guilt-free snoepen!

Accidentally vegan #2

AH Basic Krakelingen
Je zou het niet verwachten, maar in deze krakelingen zitten helemaal geen dierlijke producten! Zo blijkt maar weer dat ei of melk nergens voor nodig is. Ik vind deze krakelingen heerlijk! Ze zijn lekker zoet en knapperig. Ik vond laatst trouwens ook krakelingen bij de Action die waarschijnlijk vegan zijn.
Prijs: €1,79
Te koop bij: Albert Heijn

Accidentally vegan #2

Skittles
Hoe tof is het om erachter te komen dat je favo snoepjes van vroeger helemaal vegan zijn?! Ik had als kind zelfs een top 5 van de kleuren (5: oranje, 4: geel, 3: groen, 2: rood, 1: paars. En ik at ze ook altijd in die volgorde op…)
Prijs: €1,39 voor 11 kleine zakjes
Te koop bij: Alle grote supermarkten

Accidentally vegan #2

Clif Bar
Clif Bars zijn er in een aantal verschillende smaken, maar ik denk dat het wel duidelijk is wat mijn favoriet is.. Jens vindt ze trouwens ook heel lekker. Ik moet ze altijd goed verstoppen, anders vind ik de verpakkingen terug in de achterzakken van zijn fietstruitjes.
Prijs: €1,75 per stuk
Te koop bij: Albert Heijn, AH to go, sommige vegan winkeltjes (Loving Hut Veganerie in Leuven bijvoorbeeld)

Accidentally vegan #2

AH Koffiewafels
Jep, ook deze koffiewafels zijn helemaal plantaardig. Lekkere knapperige koekjes met mokkavulling. Koffie lust ik niet, maar koekjes met koffiesmaak vind ik altijd heel lekker. Gek hè?
Prijs: €0,84 voor 15 koekjes
Te koop bij: Albert Heijn

Accidentally vegan #2

Ah Delicata pure chocola met hazelnoot
Alle vegans kennen de Vego-repen wel. Dat zijn vegan melkchocoladerepen met hazelnoot. Verslavend lekker! Deze pure repen van Albert Heijn zijn ook lekker. Iets minder romig, maar wel een stuk beter voor je portemonnee.
Prijs: €0,99 voor 100 gram
Te koop bij: Albert Heijn

Via de website gewoonvegan.nl kun je lezen welke vegan producten je gewoon bij de supermarkt kunt vinden. Je kunt daar ook zien welke ingrediënten er zijn gebruikt voor alle producten die ik in dit artikel heb genoemd.

Lees ook:
Accidentally vegan #1
Favoriete recept van Sanne: smoothiebowl met heel veel toppings!
Homemade gnocchi van zoete aardappel

9 thoughts on “Accidentally vegan #2”

  1. Wat een ontzettend handig artikel! Echt fijn dat deze producten gewoon easy peasy vegan zijn. Bespaart een heleboel moeite om zelf bijvoorbeeld koekjes te bakken!

  2. Leuk artikeltje! Als ik zelf een top vijf had moeten maken was het misschien ook wel deze geworden 😀 Alleen van Clif heb ik liever de peanut butter fudge. Thanks voor de link naar Gewoon Vegan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *