6 inspirerende zero waste instagrammers
Overig

6 inspirerende zero waste Instagrammers

Ik ben al een hele tijd bezig met duurzamer leven door minder afval te produceren. De afgelopen weken had ik helaas een zero waste-dipje, omdat ik het druk had met andere dingen en er niet altijd aan dacht om extra tasjes en herbruikbare bakjes mee te nemen als ik op pad ging. Tijd voor wat inspiratie dus! Deze zero waste Instagrammers laten zien hoe zij de wereld een beetje groener maken.

6 inspirerende zero waste instagrammers

1. bezerowastegirl
Andrea is de oprichtster van de website Be Zero, waar ze anderen hoopt te inspireren om minder afval te produceren. Ook op Instagram deelt ze handige tips voor een zero waste-lifestyle.

 

6 inspirerende zero waste instagrammers

2. zero.wasting.away.in.nyc
Meg is zo’n leuke en mooie meid. Haar foto’s zijn ook altijd heel vrolijk en kleurrijk. Ze deelt naast haar zero waste-foto’s ook veel selfies met haar vrienden en foto’s van het prachtige NYC.

 

6 inspirerende zero waste instagrammers

3. _wastelandrebel_
Vegan én zero waste! Dat vind ik de allerleukste Instagrammers om te volgen. Shia heeft super veel volgers en ze heeft zelfs al een boek geschreven over haar lifestyle. In deze post vertelt ze dat het boek zelf ook helemaal zero waste is. Zo tof!

 

6 inspirerende zero waste instagrammers

4. tinyyellowbungalow
Jessie heeft haar eco-friendly webshop opgericht in haar tiny yellow bungalow. Ze verkoopt allerlei handige spulletjes die herbruikbaar of biologisch afbreekbaar zijn. Ze staat ook regelmatig met haar producten op de markt en deelt de foto’s van haar mooie kraampje op haar Instagramaccount.

 

6 inspirerende zero waste instagrammers

5. jessieemmajohn
En nog een Jessie in het lijstje! Deze Jessie is één van de weinige zero waste-bloggers uit Nederland die ik ken. Ze blogt samen met haar zus Nicky op emmajohn.nl over hun leven zonder afval. Ook op Instagram laat ze zien dat een zero waste-levensstijl heel leuk en lekker kan zijn. Ik ben fan van deze zussen!
Edit: dit account heet nu anewzero

 

6 inspirerende zero waste instagrammers

6. zerowasteguy
Yes! Toch nog een man in dit rijtje! Jonathan sport en reist veel en zet zich ook nog eens in voor de dieren en het milieu. Sorry ladies, volgens mij is hij niet meer vrijgezel.

Volgde jij deze toffe accounts al? 

Wil je nog meer zero waste Instagrammers volgen? In deze blogpost noemde ik er ook al een paar. Ik zou het natuurlijk ook heel leuk vinden als je mij wilt volgen

4 thoughts on “6 inspirerende zero waste Instagrammers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *