De 6 allerleukste vegan YouTubers
Inspiratie Vegan Food

De 6 allerleukste vegan YouTubers

Volgende week ga ik een nieuwe camera kopen, zodat ik ook eindelijk YouTube filmpjes kan maken! Daarom laat ik nu alvast 6 toffe YouTube kanalen zien, zodat je kan zien wie mij inspireren en wat jullie wellicht van mij kunnen verwachten binnenkort. Enjoy!

De 6 allerleukste vegan YouTubers De 6 allerleukste vegan YouTubers

hot for food

Wie? Lauren en John uit Canada
Wat? Ik ben de allergrootste fan van dit geweldige koppel. Ze maken super lekkere recepten waarvan je nooit zou verwachten dat het allemaal vegan is. De leukste filmpjes vind ik de Recipe Challenges en de ‘Recipe?!’-video’s, waarin Lauren een nieuw recept maakt met leftovers die ze in haar koelkast vindt.
Aantal abonnees: 228.000
Leukste filmpjes: Vegan Sandwich Challenge & Fried Rice Fritters | Recipe?!

 

De 6 allerleukste vegan YouTubers De 6 allerleukste vegan YouTubers

Lauren Toyota

Wie? Lauren
Wat? Lauren van hot for food heeft nog een ander kanaal waar ze haar vlogs deelt en en heel veel ‘What I Ate In A Day’-video’s posts. Ik vind haar echt heel grappig en down to earth.
Aantal abonnees: 122.000
Leukste filmpje: Portland Vegan Beer Fest

 

De 6 allerleukste vegan YouTubers De 6 allerleukste vegan YouTubers

Sweet Potato Soul

Wie? Jenné uit NYC
Wat? De mooie en vrolijke Jenné maakt recepten waarin zoete aardappel vaak als ingrediënt wordt gebruikt (zoals Sweet Potato Noodles, Sweet Potato Falafel, Sweet Potato Pancakes en Sweet Potato Enchiladas). Ze maakt ook ‘What I Eat In A Day’-video’s en filmpjes over vegan/eco fashion. Ik ken haar kanaal nog niet zo lang, maar de video’s die ik tot nu toe heb gezien, vond ik allemaal super leuk!
Aantal abonnees: bijna 70.000
Leukste filmpjes: Vegan Kitchen Tour & How to make Sweet Potato Fries

 

De 6 allerleukste vegan YouTubers De 6 allerleukste vegan YouTubers

Lisa Goes Vegan

Wie? Lisa
Wat? Lisa filmt vooral eetdagboekjes en vlogs. Ze maakt altijd de lekkerste en meest gezonde ontbijtjes, smoothies en salades. Ze is momenteel bezig met het maken van een kookboek. Daar ben ik super benieuwd naar, want ik kan wel wat gezonde receptjes gebruiken.
Aantal abonnees: bijna 1000
Leukste filmpjes: Vegan Hotspots Den Haag

 

De 6 allerleukste vegan YouTubers De 6 allerleukste vegan YouTubers

The Vegan Student

Wie? Nina
Wat? Deze studente maakt heel veel vegan eetdagboekjes. Ik vind haar video’s super leuk, omdat zij zo ontzettend grappig is en zo veel lekkers maakt. Op haar blog vind je nog veel meer recepten, hotspots en andere leuke artikelen.
Aantal abonnees: 917
Leukste filmpje: Wat een vegan eet – Potluck Edition

 

De 6 allerleukste vegan YouTubers De 6 allerleukste vegan YouTubers

VeganAnimal

Wie? Tom
Wat? Yes! Een mannelijke vegan YouTuber! Hier zijn er veel te weinig van, dus ik was dan ook heel enthousiast toen Tom een aantal maanden geleden begon met vloggen. Zijn vlogs hebben allemaal een interessant thema of vraagstuk, zoals “zijn vegans mannelijk?” en “hoe kom je als vegan aan je eiwitten?” Zijn vriendin Cilla komt ook vaak in de video’s voorbij en samen zijn ze echt een geweldig duo!
Aantal abonnees: 121
Leukste filmpjes: 10.000 Calorie Challenge & Vegan vakantie op Ibiza

Kende jij deze YouTubers al? Wie is jouw favoriet? En wat zou je binnenkort graag op mijn kanaal willen zien? Let me know!

Lees ook:
7 leuke groene Instagram accounts
De leukste Nederlandstalige vegan blogs
Favoriete recepten van Claudia: raw vegan salades en frambozentaart

5 thoughts on “De 6 allerleukste vegan YouTubers”

  1. Wat een toffe lijst! Ik kende er al een paar zoals VeganAnimal, TheVeganStudent en ofcourse Lisa Goes Vegan haha. Ik ben zelf ook verliefd op het kanaal veganlovlie. Ze stoppen zoveel werk in hun recepten in het editen. En de meeste recepten zijn mega makkelijk te maken 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *