2017 in pictures
Overig

2017 in pictures

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Dit jaaroverzicht had ik eigenlijk al 2 dagen geleden online willen zetten, maar door werk + slechte planning is ‘ie er iets later. Dat wordt dus meteen mijn eerste goede voornemen voor 2018: beter leren plannen! Vandaag deel ik een paar leuke momenten uit 2017, want het was een heel mooi jaar!

2017 in pictures

Één van de leukste dingen die ik dit jaar deed was op road trip gaan met srprs.me. Voor wie dit niet kent: je boekt een hotelovernachting, maar je weet niet in welk hotel. Je weet niet eens in welke stad of welk land. Dat vind je op de dag zelf pas uit. Het was zo’n leuke ervaring dat we het dit jaar in april weer gaan doen!

Ik maakte een video van dit reisje en die vonden jullie blijkbaar ook heel leuk, want hij staat op nummer 2 van meest gelezen blogposts van 2017. Nummer 1 is trouwens mijn kookboekreview van Lisa goes Vegan en op nummer 3 staat mijn lijstje met vegan hotspots in Lissabon, die vorige week online kwam.

2017 in pictures

Verder deden we dit jaar citytripjes naar Málaga, Stockholm en Lissabon, zoals ik hierboven al zei. Een grote of verre reis deden we in 2017 niet, maar dat zijn we in 2018 wel van plan. We weten nog niet precies waar naartoe, maar gewoon een paar weken er tussenuit, daar heb ik al heel veel zin in!

2017 in pictures

In de zomer bouwde Jens het rommelhok in onze tuin om tot dit gezellige plekje! Hier zaten we de hele zomer te lezen, bloggen, eten en slapen.

2017 in pictures

Ik ging naar de meest geweldige picknick ooit! Het was georganiseerd door Sofie en alles was helemaal vegan. Het was een heerlijke dag en ik heb heel veel leuke mensen leren kennen. Sofie heeft zelf een heel mooi filmpje gemaakt van deze fijne dag.

2017 in pictures

Helemaal geen hoogtepunt maar wel veel mooie herinneringen: Deze zomer hoorden we dat mijn opa ziek was en hij overleed een paar weken later. Gelukkig heeft hij nog van iedereen afscheid kunnen nemen en op de begrafenis was het alsof opa er nog bij was. Zo duidelijk was het dat hij zelf nog heel veel heeft kunnen plannen. Dat was heel mooi.

2017 in pictures

In de zomer mocht ik 2 keer mee naar een bruiloft als second shooter. Het waren 2 geweldige dagen met hele mooie mensen en mooie momenten. Ik vond het zo leuk om te doen, dat ik me een paar weker later inschreef als zelfstandige in bijberoep, zodat ik dit hopelijk nog veel vaker kan doen! Binnenkort komt mijn website online, maar je kan me wel al volgen via Instagram en Facebook. En je mag natuurlijk nu al contact opnemen als je in 2018 gaat trouwen en mij erbij wilt hebben als fotograaf! Dat lijkt me geweldig!

Oja en een dikke shout out naar Joyce van Brosten die me meenam naar deze prachtige bruiloften.

2017 in pictures

In september werd Jens zijn kleine neefje Oskar geboren en ook van hem mocht ik foto’s maken. Kijk dan wat een fotomodel!

2017 in pictures

Ik begon in november met yogalessen en kocht een heel mooi matje van OHMat. Ik had nooit gedacht dat ik yoga zo leuk zou vinden, maar het is echt heel ontspannend en zo fijn om de dag mee te beginnen! Thuis doe ik ook af en toe yoga met de video’s van Boho Beautiful.

2017 in pictures

Ook boeken lezen is in 2017 opnieuw een hobby geworden. Al sinds de middelbare school had ik geen boeken meer gelezen just for fun, maar deze zomer besloot ik gewoon weer te beginnen in een boek dat me leuk leek en inmiddels heb ik alweer 4 boeken uit.

Op dit moment lees ik A Thousand Splendid Suns van Khaled Hosseini en ben ik net begonnen met het audioboek Mijn beeld van jou van Susan van Eyck. Mijn doel is om dit jaar 12 boeken te lezen. Elke maand één dus. Als je nog boekentips voor me hebt, let me know! En als je ook een account hebt op Goodreads, voeg me dan toe.

2017 in pictures

Dit jaar organiseerden wij het kerstdiner. We vierden het met mijn familie uit Nederland en mijn Vlaamse schoonfamilie. Het was heel gezellig en super lekker. Vooral de portobello wellington van Bosh was een groot succes!

Kortom, 2017 was een prima jaar met heel veel leuke momenten. En ik heb ontzettend veel zin in 2018! Ik wil me echt gaan focussen op mijn blog en fotografie, ik wil meer lezen en meer yoga doen. En het allerleukste: we gaan eindelijk een kat adopteren!

Ik hoop dat jij ook heel fijn jaar hebt gehad! Waar kijk jij het meest naar uit in 2018?

Lees ook:
Hoogtepunten van 2016 + goede voornemens voor 2017
Mijn favoriete YouTube channels #2
Favoriete recept van Erika: vegan stoofpotje met pompoen, spinazie en kikkererwten

De linkjes naar de boeken in dit artikel zijn affiliate links.

8 thoughts on “2017 in pictures”

  1. Gave dingen heb je gedaan in het afgelopen jaar en wat onwijs tof dat je meer bruiloften gaat shooten! De foto’s hierboven, ook die van Oskar, zien er zo mooi uit. Je maakt me trouwens wel enthousiast over Srprs.me. Misschien dat ik dat ook nog eens wil doen, juist omdat ik normaal gesproken meestal een echte planner ben wat reizen betreft. Ik hoop dat 2018 een mooi jaar voor je wordt met veel toffe fotoshoots, leuke boeken om te lezen en natuurlijk vooral heel veel mooie momenten 🙂

    1. Dankjewel Romy! Voor jou ook een heel mooi 2018 gewenst. De srprs reis was echt heel tof! Leuk dat je er een blogpost over hebt geschreven! Ik ben ook een beetje een control freak als het om reizen gaat. Vooral omdat ik eerst altijd Happy Cow wil checken. Maar uiteindelijk kun je in elke stad wel een vegan pizza of salade krijgen, dus ik heb het gewoon gedaan! En ik raad het iedereen aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *