10 x mijn favoriete fair fashion blogs - Mint Green Mind
Fair Fashion Inspiratie

10 x mijn favoriete fair fashion blogs

Vandaag deel ik de 10 leukste blogs over fair fashion. Deze blogs staan vol handige tips, mooie merken en prachtige outfits!

Palace of Bliss - 10 x mijn favoriete fair fashion blogs - Mint Green Mind

Palace of Bliss

Hailey is één van de leukste Nederlandse fair fashion bloggers. Ze heeft een hele handige eerlijke merkengids en haar outfitfoto’s (gemaakt door José Chan) zijn altijd prachtig!

Leukste blogposts:

Facebook / Instagram

Kouwe Kleren - 10 x mijn favoriete fair fashion blogs - Mint Green Mind

KouweKleren

Hermien blogt over alles wat met duurzame mode te maken heeft; tweedehands kleding, minimaliseren en duurzame webshops, maar ze deelt ook wel eens een recept of groene tip.

Leukste blogposts:

Facebook / Instagram

Eco Warrior Princess - 10 x mijn favoriete fair fashion blogs - Mint Green Mind

Eco Warrior Princess

Jennifer blogt over allerlei eco onderwerpen, maar voornamelijk over fair fashion. Ze heeft heel interessante artikelen geschreven over wat er mis is met de fashion industry en hoe je je fashion footprint kunt verkleinen.

Leukste blogposts:

Facebook / Instagram / YouTube

Justine kept calm and went vegan - 10 x mijn favoriete fair fashion blogs - Mint Green Mind

Justine kept calm and went vegan

Justine heeft een hele toffe blog over vegan food en fair fashion. Het is een Duitse blog, dus ik lees het eigenlijk niet, maar ik doe hier wel veel inspiratie op voor mooie outfits en lekker eten.

Leukste blogposts:

Facebook / Instagram

Kim Buining - 10 x mijn favoriete fair fashion blogs - Mint Green Mind

Kim Buining

Kim is blogger, ondernemer en maakt toffe YouTube-video’s! Haar blog gaat volledig over fair fashion en minimalisme. Ze schrijft bijvoorbeeld over nieuwe eerlijke merken en het samenstellen van een capsule wardrobe.

Leukste blogposts:

Facebook / Instagram / YouTube

Daria Daria - 10 x mijn favoriete fair fashion blogs - Mint Green Mind

Daria Daria

De Oostenrijkse Madeleine (Maddie) Daria ontmoette ik vorig jaar op het Vegan Surf Camp in Frankrijk. Ik wist toen nog niet dat ze een bekende blogger was, maar sindsdien ben ik een grote fan van haar. Ze heeft laatst na een burn-out het roer volledig omgegooid; haar blog ging offline, maar ze kwam terug met een (Duitse) podcast en webshop. Je kunt haar outfits nog wel terugvinden in het archief.

Leukste blogposts:

Facebook / Instagram / YouTube

Sustainably Chic - 10 x mijn favoriete fair fashion blogs - Mint Green Mind

Sustainably Chic

Natalie blogt al 6 jaar over sustainable fashion. Daarnaast schrijft ze over groene beautyproducten en duurzaam leven. Haar lijstjes zoals ‘10 sustainable basics brands‘ vind ik super handig!

Leukste blogposts:

Facebook / Instagram

When Sara Smiles - 10 x mijn favoriete fair fashion blogs - Mint Green Mind

When Sara Smiles

Sara deelt op haar fair fashion blog eerlijke outfits, nieuwe collecties van duurzame merken en tips voor interessante documentaires.

Leukste blogposts:

Facebook / Instagram

Heylilahey - 10 x mijn favoriete fair fashion blogs - Mint Green Mind

Heylilahey

Deze blog kwam ik tegen op Pinterest toen ik op zoek was naar fair fashion outfits. Mia schrijft over reizen, food en beauty, maar focust zich vooral op eerlijke mode. Haar outfits zijn altijd geweldig! Ik hou echt van haar stijl.

Leukste blogposts:

Facebook / Instagram / YouTube

The sea is my cup of tea - 10 x mijn favoriete fair fashion blogs - Mint Green Mind

The sea is my cup of tea

Iris blogt over surfen, yoga, vegan food en fair fashion. Ze heeft al een keer een super lekker recept gedeeld op mijn Mint Green Mind! Op haar blog staan 2 hele handige series over eerlijke surfbikini’s en eerlijke sport/yogakleding.

Leukste blogposts:

Facebook / Instagram

Kende deze blogs al? En wat is jouw favoriete fair fashion blog? Wat nog wel mist in dit lijstje is een Belgische blog. Dus als iemand een goede weet, let me know! 

Lees ook:
Fair fashion winkels in Leuven #1
Groene hotspots in Málaga en Sevilla
De leukste Nederlandstalige vegan blogs

12 thoughts on “10 x mijn favoriete fair fashion blogs”

  1. Wat een schitterend lijstje! Er zitten er best een paar bij die ik nog niet kende, dus die ga ik snel opzoeken. De bloggers die ik al wel ken, vind ik echt heel fijn om te volgen. Misschien meer tweedehands dan fair fashion maar ook het volgen waard is nog Alisson Simmonds (punt com)!

  2. Superleuk, heel veel van mijn favorieten staan ertussen (en wat tof dat ik er ook tussen mag staan!). Ik vind het vooral leuk dat je je favoriete blogpost deelt, dat geeft echt een grappig kijkje in wat jou interesseert. Mijn Duits is ook niet echt wunderbar, dus Justine vol ik vooral op Instagram. Blij dat ik niet de enige ben, haha.

  3. Hi, wat een fijne lijst inderdaad! Ik bezoek zelf ook regelmatig Sustainably Chic en Alisson Simmonds. Ken je Mumster ook toevallig? Zij heeft inspiratieblogs die ook leuk zijn om te volgen. KouweKleren is ook altijd leuk om te lezen, de toon en de humor is vaak erg prettig lezen.

  4. Wat een super overzicht Djuli!
    Zeker Daria Daria vind ik leuke outfits.

    Mocht je nog nieuwe inspiratie zoeken, kan je ook steeds een kijkje nemen bij Baron Bretelle 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *