Winactie: vegan foodpakket van Lima

Winactie Lima

Mint Green Mind bestaat vandaag 1 jaar! Van Lima kreeg ik een pakket met allemaal heerlijke vegan producten om te testen. En het leukste is: ik mag nog zo’n pakket weggeven aan één van jullie!

Winactie Lima

Lima is een biologisch merk en hun assortiment bestaat voornamelijk uit vegan producten. Ze verkopen handige basics (zoals pasta, plantaardige melk en muesli), maar ook wat specialere producten (zoals rijststroop, agar agar en seitan). In dit pakket vind je zowel wat basics als speciale producten.

Dit zit er allemaal in:

Chicorei instant
Alternatief voor koffie
Instant miso soup
Met gember
Kukicha thee
Japanse groene thee
Hot chili & lemon tamari
Lekker om mee te wokken
Chili tortilla chips
Dip it in homemade guacamole
Spelt choco cakes
Speltwafels met pure chocola
Rice cuisine
Plantaardige kookroom op basis van rijst
Vegi mix
Rijst, linzen en sesam
Green t’e
Met vlierbloesem
Rijstmelk
Mijn favoriete plantaardige melk!
Balsamico bianco
Altijd handig om in huis te hebben

Let op: de tortilla chips worden in het pakket van de winnaar waarschijnlijk vervangen door een ander product.

Winactie Lima

Ik heb al heel veel producten van Lima geprobeerd, omdat ik in een biowinkel heb gewerkt waar we bijna al hun producten verkochten. Maar er zijn een paar producten die ik nog niet kende en waar ik heel benieuwd naar was toen ik dit pakket ontving.

Ik wil heel graag de chicorei proberen. Ik lust geen koffie (behalve als er heel veel sojamelk en suiker inzit), dus ik ben benieuwd of ik dit lust. De hot chili & lemon tamari heb ik inmiddels al twee keer gebruikt om mee te wokken en het is super lekker! De kukicha thee lijkt me ook heel lekker, want ik ben gek op alle soorten thee, maar deze heb ik nog nooit geproefd.

Winactie Lima

Dit moet je doen om kans te maken op het pakket:

– Volg Mint Green Mind op Facebook of Instagram.
– Laat hieronder weten dat je meedoet.

That’s it! Je kan meedoen t/m zondag 5 februari. De winnaar krijgt op maandag 6 februari een mailtje.
Update: De winactie is gesloten. Lisa heeft gewonnen!

Lees ook:
Nachos met homemade salsa, kaassaus en guacamole
Accidentally vegan #2

What I eat in a day #1

45 Comment

 1. Dat is een heel fijn pakket! Ik doe graag mee met je winactie. Ik ken Lima wel van merk, maar ik heb nog nooit een product van ze geprobeerd. Het kan me mooi op weg helpen in mijn zoektocht naar een plantaardig levensstijl. Ik volg je nu ook op Facebook!

 2. Ik doe graag mee! Zo fantastisch dat je zoveel samenwerkingen aangaat! Jouw blog is echt veel uitgegroeid 🙂 En he! Ik volg je al op alles he 😉

 3. Ilse says: Beantwoorden

  Hmmmm, klinkt heerlijk allemaal! Ik doe graag mee!

 4. Floortje says: Beantwoorden

  Super! Ik doe ook mee aan de wedstrijd. Ik volg je blog al bijna een heel jaar, maar ga je vanaf nu ook met veel plezier op Instagram volgen.

 5. Wooooooow één jaar al, wat vliegt de tijd 🙂 we zijn fan van dag 1! (en we doen ook graag mee met de winactie)

 6. Happy anniversary Djuli! Wauw wat een enorm pakket. Ik koop weleens wat in de biowinkel en dan zie ik het merk weleens staan. Ik doeners zeker mee! Ik ben vooral benieuwd naar de kookroom omdat ik het lastig vind om crème fraiche te vervangen in gerechten. Oja en natuurlijk chicorei want ik ben iets te verslaafd aan koffie, oeps haha.

 7. Angie says: Beantwoorden

  Ook ik doe zeer graag mee! Zelf volg ik je al een tijdje via facebook (instagram heb ik niet) op aanraden van de toffe mensen van content! 🙂

 8. Super gaaf Djuli, gefeliciteerd! Ik doe ook mee, ben heel erg benieuwd 🙂

 9. Sietske says: Beantwoorden

  Oeh ik doe ook heeeel graag mee met deze winactie!! ?? Nu maar duimen dat deze heerlijke spulletjes straks deze kant op komen 😉

 10. carola donkelaar says: Beantwoorden

  Wauw heerlijk! Ik ken alle producten nog niet wat is jouw favoriet?
  Ik volg je gezellig op allebei de kanalen 🙂

  Fijne dag

 11. zanza says: Beantwoorden

  Jaaa natuurlijk doe ik mee!!!

 12. Sanne says: Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je “verjaardag”! Ik doe ook heel graag mee. Ken al wel een aantal producten van Lima, maar de meeste in dit pakket nog niet!

 13. Isa says: Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je 1 jarige jubileum..
  Graag zou ik wel eens mee willen doen, voor een pakket, met allerlei lekkers, waar ik de producten niet van ken.
  Lijkt mij zo fantastisch om die smaken te voelen tintelen in mijn mond. “Een ervaring opzich als je ogen het niet doen (blind)”

 14. Margot says: Beantwoorden

  Jeeeeeuujjjj! Ik doe mee! Lekker!

 15. Kathy says: Beantwoorden

  Van Lima heb ik enkel nog de plantaardige rijstmelk geprobeerd. Ik ben heel erg benieuwd naar de andere producte en ik doe heel graag mee aan de winactie. 🙂

 16. Wow wat een zalig pakket! Er zitten zoveel lekkere dingetjes tussen! Ik heb die nacho’s al eens geprobeerd en vond die echt lekker, super speciaal gekruid, maar toch heel natuurlijk. Top dat het allemaal vegan is. Ik wil miso-soup al zoo lang eens proberen.

  1. Ik doe mee met de wedstrijd natuurlijk! Hihi, vergeten erbij te zeggen 🙂

 17. Gefeliciteerd met je blogversary! Ik volgde je al op twitter, maar nog niet in instagram, ben dat meteen dus maar gaan doen. Ik kende Lima nog helemaal niet, graag doe ik mee met je winactie. Ben benieuwd ?

 18. Waaaauw, wat een droompakket zeg! Hier zou ik ook wel wat mee kunnen, haha. Een aantal producten ken ik, maar andere helemaal nog niet! Ik heb je gevolgd op Insta (waarom deed ik dat nog niet, huh??) en op Facebook vanuit mijn blogpagina.

  En nu nog het belangrijkste: gefeliciteerd met je 1 jaar!

 19. GEFELICITEERD! Leuk dat je het op deze manier viert. Enne, vegan producten? Natuurlijk doe ik mee!

 20. Hieperdepiep! Gefeliciteerd! Superleuk pakket, ik doe graag mee. 🙂

 21. Gefeliciteerd met je 1e blogverjaardag!
  Ook al eet ik nu niet meer 100% vegan, naar vegan producten ben ik wel altijd benieuwd en als ik fijne vervangende producten vind ga ik liever daarvoor. Ik volg je zowel via Instagram als via Facebook.

 22. PETRA VREYS says: Beantwoorden

  Wauwie , 1 jaar al ! time flies … Fijne win actie !

 23. Gefeliciteerd met je jubileum! Wat mooi dat je daarvoor wilt trakteren, hihi. Ik volg je al weet ik veel hoe lang via Facebook en Instagram en blijf dat ook gewoon lekker doen, dus ga vooral zo door! 🙂 Uiteraard doe ik graag mee aan de winactie, wie wil al die lekkere producten nu niet eens testen, mmm!

 24. Sara says: Beantwoorden

  Ik doe ook graag mee met deze fijne actie! Heel fijne blog heb je, proficiat met je jubileum en tof dat je dat met ons wil vieren 🙂

 25. Dana says: Beantwoorden

  Tijd om Lima te ontdekken! Proficiat met de verjaardag ?

 26. Lisa says: Beantwoorden

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee met deze actie!

 27. Whoehoeee!!! Van harte gefeliciteerd ???
  Natuurlijk doe ik ook mee met de Winactie ?♥️

 28. Joek says: Beantwoorden

  Proficiat met je blogverjaardag! En wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Ik heb eigenlijk nog niet zoveel producten van Lima getest (wel al vaak in de biowinkel gezien), dus dit pakket is ideaal om kennis te maken 😉 Ik volg je natuurlijk op Facebook.

 29. Monique Janssen says: Beantwoorden

  Proficiat met de verjaardag van je blog ! Natuurljk doe ik graag mee met de winactie, want de producten van Lima zijn fantastisch !

 30. Yay, gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! 😀 Dacht dat jij al veel langer blogde joh, haha. Ik doe ook graag mee aan de winactie, superleuk pakket! (ik volgde je uiteraard al op zowel Facebook als Instagram)

 31. Rozemarijn Kuiper says: Beantwoorden

  Oee mag ik ook meedoen? Ben wel benieuwd naar die producten 😉 xx

 32. Lilian says: Beantwoorden

  Hoi, ik heb je gevolgd op facebook en instagram en ik zou graag meedoen aan de winactie! 🙂 eet nu een tijdje vegetarisch en zit er aan te denken om vegan te gaan eten. dit leuke pakket lijkt me de ideale manier om kennis te maken met meer vegan producten 😀

 33. Natasja says: Beantwoorden

  Wat een fijn pakket! Lima is een fantastisch merk: de producten brengen mij altijd in tropische reissferen en brengen me telkens weer op ideeën voor nieuwe gerechten!

 34. Femke says: Beantwoorden

  Volg je al op Facebook en doe graag mee met de winactie!

 35. Zymcke Daneels says: Beantwoorden

  Proficiat met je 1e blogverjaardag! Ik doe graag mee aan je winactie.

 36. Marian Zw says: Beantwoorden

  Gefeliciteerd! Ik loot heel graag mee vor zo’n heerlijk pakket!

 37. Marije says: Beantwoorden

  Oeehh YAMMM Gefeliciteerd met je blog ‘verjaardag’:) Super leuk dat je een pakket mag weg geven! Ik doe zeker mee:) Ik volgde je al op Insta, via die weg ben ik hier ook. Had je blog nog niet gezien, echt super leuk!:)

  Liefs Marije

 38. Moniek says: Beantwoorden

  Congratz & leuke (en lekkere) actie! Ik doe graag mee om kans te hebben Lima producten te ontdekken 🙂 Op naar jaar 2!

 39. Lotte says: Beantwoorden

  Leuke winactie, ik doe graag mee! Ik kende je blog nog niet, dus ook leuk om weer wat nieuws te hebben om te volgen.

 40. Nathalie says: Beantwoorden

  Ja, ik doe ook mee! Leuke actie! Lijkt me zo fijn om een heel pakket te krijgen zonder dat je eerst alle ingrediënten hoeft te checken!

 41. Oh ik <3 Lima. Dus ja, graag!

 42. Nadia says: Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je 1e blog-verjaardag! ?
  Leuke traktatie, ideaal ter ondersteuning van mijn vegetarische naar veganistische eetpatroon.

 43. Wauw, wat ben je alweer lang bezig! Ik kan me herinneren dat toen ik begon met vintageandbeauty jouw blog ook al bestond. Zo leuk! Gefeliciteerd <3

 44. Sinds Lima helemaal vegan is geworden, ben ik grote fan ! Jammer genoeg ben ik niet op tijd voor de winactie, maar toch zal ik je op FB en Instagram volgen.
  Thanks voor deze actie, dit is echt top !

Geef een reactie