Vegan high tea bij Heavenly Cupcakes in Rotterdam

Vegan high tea bij Heavenly Cupcakes in Rotterdam - Mint Green Mind

Zondag was ik in Rotterdam voor mijn allereerste bezoekje aan Heavenly Cupcakes. Er was een heerlijke high tea georganiseerd voor 20 vegan Instagrammers. Aangezien ik Instagram-verslaafd ben, moest ik daar natuurlijk bij zijn!

      Vegan high tea bij Heavenly Cupcakes in Rotterdam - Mint Green Mind

Ik was al heel lang benieuwd naar Heavenly Cupcakes. Een vriendin van mij woont er recht tegenover, maar toch was ik er nog nooit geweest. Toen ik zag dat er een meetup werd georganiseerd, was ik natuurlijk meteen enthousiast!

Vegan high tea bij Heavenly Cupcakes in Rotterdam - Mint Green Mind

Vegan high tea bij Heavenly Cupcakes in Rotterdam - Mint Green Mind

De eigenaresse van Heavenly Cupcakes, Jessica, had ontzettend haar best gedaan voor deze high tea voor 20 man. Er was zo veel! Taart, cupcakes, broodjes, dadels en zelfs aardbeien gedipt in chocola. Voor de mensen met speciale dieetwensen was er ook genoeg keuze. En er was natuurlijk onbeperkt thee.

Vegan high tea bij Heavenly Cupcakes in Rotterdam - Mint Green Mind

Het eten was allemaal zo lekker! Ik kon niet eens alles proeven, omdat dat veel te veel zou zijn. Op mijn bordje ligt onder andere kaviaar van zeewier, kaas-uibrood, een broodje met vegan komijnekaas, red velvet cake, chocoladetaart en een gevulde dadel. Stuk voor stuk heeerlijke hapjes!

Vegan high tea bij Heavenly Cupcakes in Rotterdam - Mint Green Mind

Zo zaten we dus met 20 vegan te eten, te kletsen en te Instagrammen. De meesten kende ik al via Facebook of Instagram. Het was zo leuk om ze eens in het echt te zien. Iedereen was zo aardig en je hebt natuurlijk altijd een gespreksonderwerp. Het was echt een super gezellige dag.

Vegan high tea bij Heavenly Cupcakes in Rotterdam - Mint Green Mind

Deze meetup werd georganiseerd door Berthe van VAMP. Wil je ook een keer naar zo’n event? Houdt dan haar Facebookpagina in de gaten.

De high tea kun je altijd bestellen, maar je moet van tevoren wel even reserveren. Je kunt er ook gewoon komen lunchen of een cupcake eten. Heavenly Cupcakes is makkelijk bereikbaar met de metro en tram. Vanaf metrostation Coolhaven is het nog 5 minuten lopen en tram 4 stopt voor de deur (halte Claes de Vrieselaan).

Heavenly Cupcakes
Nieuwe Binnenweg 244, Rotterdam
Website
Ma & di: gesloten
Wo & do: 11:00 – 17:00
Vr & za: 11:00 – 18:00
Zo: 11:00 – 17:00

Lees ook:
Vegan high tea
Vegan high tea bij The Tea Lab in Rotterdam
Review: PIEN’s kookboek + recept voor courgettetaart

13 Comment

 1. Wow, wat ziet dat er leuk en gezellig uit! Heerlijke hapjes… Nice!

 2. Wat een leuke foto’s heb je gemaakt schat 🙂 Het was echt ontzettend gezellig, maar volgende keer moeten wij echt wat meer kletsen!
  Liefs x

  1. Djuli says: Beantwoorden

   Zo leuk om je te ontmoeten! Er moet snel een nieuwe meetup komen, want we hebben nog heel wat te kletsen 🙂

 3. Elle Balancelle says: Beantwoorden

  Mooi stukje! 🙂 Was erg lekker, ik probeer ook een mooie video erover te maken. Zou je die hierbij willen delen als ie klaar is? 😀

  1. Djuli says: Beantwoorden

   Leuk Elle! Ga ik doen 🙂

 4. Ah wat leuk! Volgens mij ben ik er ook al vaak zat langsgelopen, maar nooit binnen geweest haha. Het eten ziet er heerlijk uit!

 5. Dat ziet er super gezellig uit! Ik heb net even op hun site gekeken en wow, wat maken ze mooie taartjes! Ga ik snel eens langs als ik in Rotterdam ben 🙂

 6. Ziet er super leuk en lekker uit, de volgende keer dat ik in Rotterdam ben ga ik er zeker even langs 🙂

 7. Wat gezellig! Het eten ziet er ook heerlijk uit. Nu wil ik er ook heen! Haha

 8. Ongelooflijk dat je hier nog nooit was geweest 😉 Ben blij dat je het leuk vond, hopelijk zie ik je snel weer op een VAMP-event!

 9. Ziet er echt heeeel erg lekker uit!!

 10. Leuke foto’s! De gebakjes zien er overheerlijk uit!
  Liefs

 11. Ik heb hier al een aantal keer cupcakes gehaald en die zijn zo lekker <3 wist eerlijk gezegd niet dat je er ook een high tea kon doen dus dat ga ik zeker onthouden voor volgende keer.

Geef een reactie