March in pictures: alleen maar leuke dingen!

Maandoverzicht maart 2017: alleen maar leuke dingen!

Het maandoverzicht is terug van weggeweest! Ik heb deze maand zo veel leuke dingen gedaan, dat ik het wel moest delen!

Maandoverzicht maart 2017

Op 3 maart was ik jarig. Dit was de eerste keer in de geschiedenis dat mijn verjaardag in het weekend viel en ik dus ook echt mijn verjaardag vierde op mijn verjaardag. ’s Middags kwam m’n familie en ’s avonds gaf ik een klein feestje voor m’n vrienden. Ik maakte twee taarten; de citroentaart uit Oh She Glows Elke Dag en mijn all-time favourite: carrot cake.

Maandoverzicht maart 2017

M’n schoonmoeder en stiefmoeder hadden ook nog heel veel gebakken, helemaal vegan! Zo lief!

Maandoverzicht maart 2017

Ik ben de rest van de dag helaas vergeten om foto’s te maken, maar gelukkig heb ik nog wel een selfie gemaakt met m’n moeder en zusje.

Maandoverzicht maart 2017

Ik heb super leuke cadeautjes gekregen. Ik heb er zelfs een blogpost over geschreven, omdat het allemaal zo goed paste bij mij en mijn groene/vegan lifestyle.

Maandoverzicht maart 2017

Één van de cadeautjes was deze kas met LED-lamp van de IKEA en die werkt echt perfect! Zelfs m’n korianderplantje leeft nog na een maand en die hangen normaal al na 3 dagen helemaal slap bij mij. Heel blij mee!

Maandoverzicht maart 2017

Een week later gingen Jens en ik naar Málaga. We hadden een leuk, klein AirBnb’tje geboekt op de beste locatie van de stad; middenin het centrum en tegenover een vegetarisch restaurant!

In 2015 heb ik hier 5 maanden stage gelopen als gids. Ik gaf bijna dagelijks een fietstour door de stad. Na 2 jaar had ik zo veel heimwee, dat we nu eens terug zijn gegaan voor een paar dagen.

Maandoverzicht maart 2017

Bewijs!

Maandoverzicht maart 2017

Dit was trouwens het uitzicht vanuit mijn appartement op de 14e verdieping. Ahh zo mooi! 
Oh.. Ik dwaal af.

Maandoverzicht maart 2017

Goed, terug naar 2017.. Toen we aankwamen in Málaga was het echt verschrikkelijk weer, dus toen hebben we besloten om naar de hammam te gaan. Dat bleek een geweldig idee te zijn, want wauw, wat was dat heerlijk! Helaas mocht je geen foto’s maken bij de baden, maar de foto’s van de kleedkamer zeggen al genoeg toch?

Maandoverzicht maart 2017

De rest van de week was het gelukkig heel mooi weer. We hebben veel gewandeld; door het park, langs de haven, over het strand en natuurlijk gewoon door de smalle straatjes in het gezellige oude centrum. Het was zo fijn om weer terug te zijn!

Maandoverzicht maart 2017

Maandoverzicht maart 2017

Maandoverzicht maart 2017

We zijn ook eindelijk naar El Caminito del Rey geweest. Dit was vroeger het gevaarlijkste wandelpad ter wereld (op de linker foto zie je nog de oude paden), maar ze hebben het helemaal vernieuwd en sinds 2015 is het weer open voor bezoekers. Twee jaar geleden wilden wij er al heel graag heen, maar toen was het altijd volgeboekt. Nu zijn we dus eindelijk geweest en het was heel mooi! Aan het einde van de route maakte Jens ook nog een nieuwe vriend. Cute!!

Maandoverzicht maart 2017

Op de laatste dag gingen we met BlaBlaCar naar Sevilla. In Spanje wordt dit heel veel gebruikt, want het is een stuk goedkoper dan de trein en het is natuurlijk ook een stuk gezelliger. Sevilla is ook een prachtige stad en het is er altijd een paar graden warmer dan in Málaga.

Maandoverzicht maart 2017

Maandoverzicht maart 2017

Maandoverzicht maart 2017

Maandoverzicht maart 2017

Op Plaza de España, het mooiste plein ter wereld, wilden we (ik vooral) natuurlijk in zo’n romantisch roeibootje. En romantisch was het zeker, zo met het zonnetje op je gezicht, een knappe man in je bootje en de geluiden van een hang op de achtergrond. Een fijn einde van een kort tripje naar de zon.
Binnenkort komt er een artikel online met leuke groene hotspots in Málaga en Sevilla.

Maandoverzicht maart 2017

Deze foto maakte ik trouwens ook in Sevilla, maar dan in 2014 toen ik op studiereis was in Andalusië. Ik vind het nog steeds zo’n leuke foto. Ik gebruik hem nu zelfs als achtergrond op m’n laptop. Sorry voor deze random toevoeging.. Ik vond ‘m gewoon te leuk om niet te delen. Ik dwaal weer af..

Maandoverzicht maart 2017

Maandoverzicht maart 2017

Gelukkig was het in België ook heerlijk weer, dus we zijn veel buiten geweest. Ik word zo blij van alle mooie lentekleuren!

Maandoverzicht maart 2017

Ik ging ook weer even naar Nederland. M’n zusje en ik gingen sushi eten en besloten op het allerlaatste moment om daarna naar de film te gaan. We gingen naar Beauty and the Beast met Emma Watson als Belle. Was heel mooi!

Maandoverzicht maart 2017

De volgende dag bezocht ik Sanne in Rotterdam om haar favoriete recept te fotograferen. Wat dat is, zie je binnenkort, maar ik wilde deze super schattige foto alvast met jullie delen!

Maandoverzicht maart 2017

Na de heerlijke lunch bij Sanne, gingen we nog even de stad in om een nieuwe plant te kopen en cupcakes te eten. Een smakelijke afsluiter van weer een super leuke maand!

What’s next?

Volgende week ga ik een weekendje naar Amsterdam en eind april ga ik naar een leuke bloggers meet-up. Verder heb ik nog niet zo veel plannen voor april. Ik wil heel graag een dagje naar Mechelen en ik hoop dat het lekker weer blijft zodat we weer veel kunnen skaten en fietsen. Wat het uiteindelijk allemaal geworden is, zie je volgende maand bij het nieuwe maandoverzichtje.

Wat was jouw hoogtepunt van de afgelopen maand?

Lees ook:
Groene hotspot in Palma de Mallorca: Compost
Groene hotspot in Palma de Mallorca: Bagel
March in pictures 2016

26 Comment

 1. Dit ziet er heerlijk uit allemaal, en de foto uit 2014 vind ik heel mooi, kan me goed voorstellen dat je die als computerachtergrond gebruikt!

  1. Djuli says: Beantwoorden

   Dankje! Ik vind ‘m ook nog steeds heel leuk!

 2. Wat een fijne maand heb je gehad! Wat leuk dat je naar de bloggers meet up gaat ook! Ik kan helaas niet 🙁 Zit dan in Berlijn #luxeproblemen hahaha

  1. Djuli says: Beantwoorden

   Ooh maar dat is ook heel tof! Veel plezier daar!

 3. Wat een super fijne post! Ik vind dat je zusje en moeder super veel op je lijken trouwens! Sevilla wil ik echt heeeeel graag nog eens naartoe (wat vast gaat gebeuren, want het is zo’n 5 uur rijden van waar we willen gaan wonen in Portugal! En ik kijk enorm uit naar je posts met hotspots! En wat leuk dat je Sanne hebt bezocht, ben benieuwd naar de post. Super leuke foto van haar met de poes!!

  Ik vind deze posts echt heel erg leuk!! meer van dit!:) haha

  Liefs!

  1. Zo tof dat je daar gaat wonen! Sevilla moet je echt een keer doen! De hotspots en het recept van Sanne komen heel snel online 🙂

 4. Woow, wat een leuke maand was het voor jou! Zo tof om te kunnen meegenieten door je foto’s 🙂 Enne, ondertussen is het al een maand geleden, maar toch: fijne verjaardag! Wat leuk ook dat je Sanne bezocht! Ben benieuwd hoe het artikel wordt 🙂 Liefs!

  1. Djuli says: Beantwoorden

   Dankjewel Silke! 🙂

 5. Lieve Djuli, wat een prachtige prachtige heerlijke maand! Wauw, je vakantieplaatjes zijn net zo fijn als toen je ze op Instagram poste, super fijn om te zien. Echt leuk dat je maand zo geweldig was, joh. Fijn om zo op terug te blikken (en dat kan je dan ook blijven doen met zo’n mooie blogpost!). Echt super leuk dat je hier was 🙂 heel lief dat je eraan dacht om langs te komen, ik vond het heel gezellig & wat is die foto lief met Guusje!
  Liefs

  1. Djuli says: Beantwoorden

   Dankjewel Sanne! Super lief dat ik mocht komen! Was heerlijk en heel gezellig! Groetjes aan Guusje 🙂

 6. Wat een leuk maand en ik ben heel benieuwd naar de post over Sanne. Wij moeten ook nog steeds afspreken trouwens!

  1. Djuli says: Beantwoorden

   Ja inderdaad! En ik moet ook nog eens langs bij Maaike dus ik moet maar weer gewoon een weekje Amsterdam inplannen 🙂

 7. Nogmaals gefeliciteerd! Wat een super mooie taarten zeg! En wat lijk je op je zus en moeder, echt heel leuk om te zien. Ik ben nog steeds jaloers op je kas met LED-lamp van de IKEA. Wat ontzettend tof ook dat je naar Málaga bent geweest. De foto’s die ik voorbij zag komen zijn echt prachtig. En ik kan niet wachten tot de meet-up. Het lijkt me zo tof om je te ontmoeten. Stiekem was ik wel een beetje jaloers toen ik zag dat je gewoon in Nederland was en je het niet eens hebt gezegd!!

  1. Djuli says: Beantwoorden

   Zo lief allemaal Claire! We gaan heeeel binnenkort afspreken bij Happy Earth Kitchen. Zo veel zin in! En ook heel veel zin in de meet-up!

 8. Wat een leuke maand seg! Het heeft deze zomer geen haar gescheeld of ik stond ook op de Caminito Del Rey. Helaas *kuchkuch* (#hoogtevrees) was alles ook al volgeboekt 😉

  1. Djuli says: Beantwoorden

   Haha zonde! Het was mij heeel erg meegevallen. Ik heb geen hoogtevrees, maar had gedacht dat het veel zwaarder zou zijn. Het was heel mooi!

 9. Wat een leuke maand heb jij gehad ! Ik ben nog nooit naar Malaga geweest maar het ziet er zo’n fijn stad uit !
  En die verjaardagstaartjes zien er heerlijk uit !

  1. Djuli says: Beantwoorden

   Dankjewel! Malaga is echt een super leuke vakantiebestemming. Zeker als je gewoon een paar dagen weg wilt. Echt een aanrader!

 10. Dat klinkt als een enorm fijne maand zeg! Jullie reisje naar Sevilla klinkt enorm jaloersmakend, ik wil er zelf ook graag een keer naar toe. Ik ben zowaar nog nooit in Spanje geweest! Ik ben super benieuwd naar het artikel met Sanne, lijkt mij een leuke rubriek voor je blog 🙂 en erg toffe vooruitzichten voor deze maand!

  1. Djuli says: Beantwoorden

   Dankjewel Merel! Sevilla is echt een toffe stad! Zeker een keer naartoe gaan! In de zomer is het daar wel heeel warm. De lente of herfst zijn eigenlijk betere periodes om te gaan.

 11. Wat een leuke maand zeg! Malaga en Sevilla zien er prachtig mooi uit, zou daar ook graag eens naar toe gaan 🙂

  1. Djuli says: Beantwoorden

   Twee mega aanraders! Echt eens doen!

 12. Carrot Cake is mijn favoriet, ook 🙂 Je foto’s zijn prachtig. Ik wil zo graag terug naar Spanje reizen! Ik ben alleen naar San Sebastian en Barcelona geweest. Er is nog zo veel om te zien!

  1. Djuli says: Beantwoorden

   Ooh Barcelona is ook tof! Ben er een keer heel kort geweest, maar moet echt nog eens terug!

 13. Wauw, dat zijn echt alleen maar leuke dingen! Ik vind die kas van Ikea echt briljant! Misschien moet ik daar ook maar eens naar kijken..

  1. Djuli says: Beantwoorden

   ja echt meeeeega handig!

Geef een reactie