Groene hotspot in Rotterdam: Caffè Booon

Groene hotspot in Rotterdam: Caffè Booon

Ik kom al mijn hele leven regelmatig in Rotterdam en elke keer als ik er ben, ontdek ik weer iets nieuws. Het blijft een geweldige stad! Tijdens mijn laatste bezoek aan Rotterdam ontdekte ik Caffè Booon; de ideale plek voor een korte koffie-stop. Het zit namelijk vlakbij het centraal station.

Groene hotspot in Rotterdam: Caffè Booon

Groene hotspot in Rotterdam: Caffè Booon

Oké, ik drink dan geen koffie.. maar verse sapjes hebben ze hier gelukkig ook, dus ik bestelde een vers bloedsinaasappelsapje. Booon is helaas geen vegan zaakje, maar de eigenaar staat wel open voor vegan ideeën (zo vertelde Berthe mij later die dag). Op de foto hieronder zie je de vegan frambozencheesecake, die echt net zo lekker was als dat ‘ie eruit ziet! Ze hebben hier altijd een aantal vegan taartjes en natuurlijk kun je een koffie met sojamelk bestellen.

Caffè Booon gaat doordeweeks al om half 8 open, dus je kunt hier ook ontbijten, maar ik zag op de kaart niet veel vegan opties. Hopelijk binnenkort meer. (Cheesecake als ontbijt kan natuurlijk altijd!)

Booon is heel gezellig, maar niet te druk. Het lijkt me een ideale plek om te werken. Het personeel is vriendelijk, er hangt een leuke sfeer en het is makkelijk te vinden vanaf het station. Ik kom nog eens terug om de andere taartjes en sapjes te proberen!

Groene hotspot in Rotterdam: Caffè Booon

Yummy!

Caffè Booon
Proveniersstraat 31, Rotterdam
caffebooon.nl
Ma – do: 07:30 – 18:00
Vr: 07:30 – 19:00
Za: 09:00 – 19:00
Zo: 09:00 – 18:00

Groene hotspot in Rotterdam: Caffè Booon

Wat is jouw favoriete hotspot in Rotterdam?

Lees ook:
High tea bij The Tea Lab in Rotterdam
Groene hotspot in Breda: Restaurant LOFF
Favoriete recept van Berthe: Mexicaanse salade

7 Comment

 1. ziet er leuk uit

 2. Oeh, dit kende ik nog niet, ga ik onthouden voor als ik weer een keer in Rotterdam ben. Die frambozencheesecake ziet er super lekker uit!

 3. Oh dat gebakje ziet er ZO lekker uit! En het plekje lijkt me gezellig 😀

 4. Mmmm, wat leuk! Ik kom redelijk vaak in Rotterdam dus ik ga hier de volgende keer eens een kijkje nemen!

 5. Leuke tip! Ik wil al lang eens naar Rotterdam, en dit soort adresjes trekken me nog meer over de streep :-)

 6. Leuk je blog te ontdekken vanuit de comments op The Bloggerlist! Ik kom niet vaak in Rotterdam maar het ziet er wel gezellig uit! Ik ga het onthouden :-)

  Liefs,
  Taria-ann
  http://www.survivoronstilettos.com

 7. Wat een toffe plek, ik ga hem onthouden!

Geef een reactie